Πολιτική

Kώστας Πελετίδης: Τους χαλάσαμε την «πιάτσα» γιατί απειθαρχήσαμε

Συγκλονιστική η συμμετοχή του λαού της Πάτρας στην ομιλία του κομμουνιστή δημάρχου για τον δημόσιο απολογισμό της δημοτικής αρχής.

«Δεν ήμασταν τα ”καλά παιδιά”, που θα υπηρετούσαν τα συμφέροντα των λίγων. Ήμασταν απέναντι σε κάθε αντιδραστική πολιτική, σε ΕΕ, σε κυβερνήσεις, σε περιφερειακές αρχές, ήμασταν σε ”άλλο μήκος κύματος”, στην ”άλλη όχθη”, δεν διστάσαμε να απειθαρχήσουμε εν γνώσει των συνεπειών, όταν μας καλούσαν να συμβιβαστούμε “ως προς τας υποδείξεις”. Δεν καθίσαμε με σταυρωμένα τα χέρια, δεν ήμασταν παρατηρητές, δεν λέγαμε ότι η υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων δεν είναι στην αρμοδιότητά μας. Ότι εμείς είμαστε για τα τοπικά προβλήματα και η κυβέρνηση για τα γενικά. Μπήκαμε μπροστά για τη δουλειά, για το μεροκάματο, για το σύνολο των αναγκών της πόλης μας, του πατραϊκού λαού. Τους χαλάσαμε την πιάτσα, εδώ και πανελλαδικά».

Ο Κώστας Πελετίδης, μίλησε σήμερα σε μια μαζική και δυναμική συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ, στον δημόσιο απολογισμό για το έργο της δημοτικής αρχής.

Σε μια συγκέντρωση με ουσία και αγωνιστικό παλμό ο κομμουνιστής δήμαρχος αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις και τις κατακτήσεις του πατραϊκού λαού, αλλά και τους αγώνες που έρχονται, με σταθμό τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Κώστας Πελετίδης, εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μεταξύ άλλων, παρουσίασε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες οι οποίοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και που με τον πατραϊκό λαό θα δώσουν προοπτική σε νέες κατακτήσεις. 

Ολόκληρη η ομιλία του Κώστα Πελετίδη εδώ. Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση του απολογισμού της δημοτικής αρχής της Πάτρας.

(Επισκέψεις: 5.618 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend