Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μάη μέλη και φίλοι της ΚΝΕ αποκατέστησαν την τοιχογραφία με τη μορφή του Παύλου Φύσσα στο χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας που είχαν βεβηλώσει φασιστοειδή.
Μοίρασαν ανακοίνωση των Οργανώσεων Βάσης Κερατσινίου – Δραπετσώνας της ΚΝΕ με την οποία ενημέρωναν τον κόσμο που βρισκόταν στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων για τη δράση αυτή, όπως και για την επέτειο των 80 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σάββατο 10 Μάη στην πλατεία Νίκης (τριγωνάκι) στο Κερατσίνι.
Έδωσαν έτσι απάντηση σε όλους αυτούς που στα κρυφά και μες στη νύχτα ρίχνουν το φασιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ότι ο λαός και η νεολαία της περιοχής θα τους στείλουν εκεί που ανήκουν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!