Ιστορία Κοινωνία

KKE: Εκδηλώσεις για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής

Διήμερο εκδηλώσεων, αφιερωμένο στους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές την 1η Μάη 1944, διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απρίλη με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα και με μεγάλη συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Το Σάββατο 28 Απρίλη και ώρα 19.00 θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής θεματικές συζητήσεις:

– «Η ανάπτυξη του εργατικού κινήματος στο μεσοπόλεμο. Η συμβολή του ΚΚΕ» (εισηγητής: Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ).

– «Η γνώση και η μόρφωση βασικό συστατικό της κομμουνιστικής πρωτοπορίας. Το παράδειγμα της Ακροναυπλίας» (εισηγήτρια: Κυριακή Καμαρινού, στέλεχος του ΚΚΕ).

Την Κυριακή 29 Απρίλη και ώρα 19.00, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου. (Τραγουδούν οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Χαλκιάς. Συμμετέχουν επίσης οι: Γιώργος Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή).

(Επισκέψεις: 61 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend