Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Κινητοποίηση στη ΔΕΗ απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι που διαμένει ζευγάρι βαριά αναπήρων

Κινητοποίηση στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΗ, πραγματοποιούν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και φορείς της Καλλιθέας. Απαιτούν την άμεση..

Κινητοποίηση στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΗ, πραγματοποιούν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και φορείς της Καλλιθέας.

Απαιτούν την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι που διαμένει ζευγάρι βαριά αναπήρων στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας είναι παρατετραπληγικός, με άνοια και κατάκοιτος, ενώ η γυναίκα έχει σοβαρό καρδιολογικό και αναπνευστικό πρόβλημα.

Το ζευγάρι ζει μόνο με το πενιχρό επίδομα αναπηρίας που λαμβάνει ο σύζυγος, δηλώνοντας αδυναμία πληρωμής της οφειλής.

 
 

Σχετικά θέματα

Απόψεις