Κοινωνία

Κέρκυρα: Καταγγελία για ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ (βίντεο)

Δηλώσεις – καταγγελία για ξυλοδαρμό 23χρονου από τα ΜΑΤ στην Κέρκυρα. Όπως περιγράφει (βίντεο από το Start tv Kerkira παρακάτω) απλά πήγαινε στη δουλειά του!

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο και το βίντεο από το startmediacorfu.gr.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις,κατά την διάρκεια της εκπομπής ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, του 23χρονου τραυματία όπως ισχυρίζεται, από τα ΜΑΤ, Στέφανου Κουλούρη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός νοσηλεύεται και την συνέντευξη την παραχώρησε τηλεφωνικά μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.  Μέσα σε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη , ο νεαρός  Στέφανος Κουλούρης, περιγράφει όσα έζησε την στιγμή εκείνη, που «έπεσε» στα χέρια ανδρών των ΜΑΤ , καθώς πήγαινε μαζί με την κοπέλα του να ελέγξει την βάρκα στην οποία εργάζεται και βρισκόταν στο λιμάνι της Λευκίμμης.

Ο 23χρονος στην περιγραφή του,ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι:με περικύκλωσε η διμοιρία και καθώς τους εξηγούσα ότι πηγαίνω μαζί με την κοπέλα μου, να ελέγξω τα ρεύματα του καραβιού στο οποίο εργάζομαι, δέχθηκα την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο. Χτυπούσαν με γροθιές , σφαλιάρες και κλωτσιές … 

Εκείνη την στιγμή, τους φώναζε: Μη με χτυπάτε στο χειρουργείο παιδιά, έχω πρόβλημα . Με έκαναν σκουπίδι, επειδή τους είπα ότι πάω στην δουλειά μου. Παίζανε μαζί μου και με την ψυχολογία μου. Τους έλεγε ο επικεφαλής  της διμοιρίας να με αφήσουν , με άφηναν και μετά από λίγο , με ξαναχτυπούσαν. Φοβόμουν να τους κοιτάξω στα μάτια , μήπως μου έκαναν περισσότερα , μήπως με συνελάμβαναν. Έχω γνωματεύσεις από τους γιατρούς. Θα ήθελα να βρεθεί άμεση λύση και να βρεθούν και οι υπεύθυνοι , γιατί εγώ θα μπορούσα να ήμουν νεκρός.

(Επισκέψεις: 853 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend