Κλειστοί για το κοινό μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνουν οι αρχαιολογικοί χώροι στην Αθήνα, λόγω του καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα και αναμένεται να διαρκέσει έως και την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης και Κλιτύων, Ολυμπιείου, Λυκείου, Ρωμαϊκής Αγοράς, Αρχαίας Αγοράς και Βιβλιοθήκης Αδριανού θα παραμείνουν κλειστοί για το κοινό έως και το απόγευμα της Παρασκευής (25/7).
Η ανακοίνωση:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών ενημερώνει ότι από 22/7/2025 έως και 25/7/2025 οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης και Κλιτύων, Ολυμπιείου, Λυκείου, Ρωμαϊκής Αγοράς, Αρχαίας Αγοράς και Βιβλιοθήκης Αδριανού θα παραμείνουν κλειστοί κατά το διάστημα 12:00-17:00 λόγω υψηλών θερμοκρασιών, για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών.