Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Καταγγελία του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού: Ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα, ισραηλινών συμφερόντων, στηρίζει ανοιχτά τη σφαγή στην Παλαιστίνη

Tην ανάρτηση του ομίλου Ισραηλινών συμφερόντων «Brown Hotels» στο LinkedIn, με την οποία εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του στο κράτος..

Tην ανάρτηση του ομίλου Ισραηλινών συμφερόντων «Brown Hotels» στο LinkedIn, με την οποία εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ καταγγέλλει το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.

«Η στάση αυτή ταυτίζεται με την προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, που διεξάγεται από κυβερνήσεις και ΜΜΕ, με στόχο να συστρατευθούν οι λαοί με τους δολοφονικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα όλων αυτών που μας τσακίζουν τη ζωή» σημειώνει το Συνδικάτο και προσθέτει:

«Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται και η ελληνική κυβέρνηση, συνεχίζοντας τη διαχρονική συνεργασία που επεδίωκαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, στηρίζοντας έμπρακτα τη σφαγή, με αποστολή φρεγατών και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Πολιτική που βάζει και τον λαό εδώ στην Ελλάδα σε μεγάλους κινδύνους. Ο όμιλος των Brown Hotels δεν έκρινε αναγκαίο να αναφέρει ότι περισσότεροι από 25.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί από τους βομβαρδισμούς των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ αυτές τις 100 μέρες, με στόχο την εξόντωση και τον εκτοπισμό του Παλαιστινιακού λαού, για να μπορούν μαζί με τους συμμάχους τους, ΝΑΤΟ και ΕΕ να ελέγχουν τους δρόμους μεταφοράς φυσικού αερίου και εμπορευμάτων αλλά και τα κοιτάσματα της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

  • Το χαρτοφυλάκιο του ομίλου Brown Hotels δημιουργήθηκε σχεδόν αθόρυβα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή συγκυρία για “σάρωση” ακινήτων σε τιμές ευκαιρίας!

  • Εκατοντάδες εργαζόμενοι του ομίλου τελούν υπό το καθεστώς της ομηρίας των συμβάσεων και της εργολαβικής απασχόλησης, όπου μέσα στη σεζόν μαρτύρησαν από την εντατική δουλειά!

  • Εργαζόμενοι του ομίλου κατήγγειλαν πρόσφατα στο Συνδικάτο μας πως η εταιρεία προχώρησε σε σειρά απολύσεων με πρόσχημα τη μείωση των κρατήσεων λόγω του πολέμου.

Δηλαδή το κράτος και η εργοδοσία στηρίζουν την διεξαγωγή του πολέμου για δικά τους συμφέροντα, αναγκάζοντάς μας να πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για εξοπλισμούς, έχοντας επιβάλει να δουλεύουμε με μισθούς πείνας την στιγμή που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, με υπέρ εντατικοποίηση μέσα στη σεζόν και έλλειψη προσωπικού και αφού τα κάνουν όλα αυτά, μετά μας απολύουν με την δικαιολογία ότι δεν βγαίνουν.

Το δικό μας όπλο ενάντια στην αδικία, την καταπίεση και την εκμετάλλευση είναι ο αγώνας και η αλληλεγγύη! Εμείς είμαστε με τους λαούς και όχι με τα κράτη – δολοφόνους που σφαγιάζουν στο όνομα των γεωστρατηγικών και οικονομικών τους συμφερόντων. Άλλωστε η επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ στρέφεται και κατά του ίδιου του Ισραηλινού λαού, ο οποίος πληρώνει αυτή τη δολοφονική πολιτική με καταστολή, αυταρχισμό και απαγορεύσεις.

Οι εργαζόμενοι έχουμε εκφράσει και θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε την αταλάντευτη αλληλεγγύη μας στον πολύχρονο και δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης ενάντια στη συνεχιζόμενη, βάρβαρη κατοχή, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον να συνταχθούμε με τα σχέδια τους.

Για αυτό το λόγο και καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενώσουμε τις φωνές μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 27 Γενάρη στις 12 στο Πάρκο Ελευθερίας, για να σταματήσει η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας και για να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού απέναντι στις κατοχικές Ισραηλινές δυνάμεις».

Σχετικά θέματα

Απόψεις