Κοινωνία

Και 200 ευρώ πρόστιμο για την 90χρονη!

Εκτός από την προσαγωγή της στο Τμήμα, οι… προστάτες του πολίτη έκοψαν και πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη γιαγιά…  

«Το ανακάλυψα μόλις χθες μέσα στην τσάντα της μητέρας μου. Η μάνα μου έβαλε κατευθείαν το χαρτί που της έδωσαν οι αστυνομικοί μέσα στην τσάντα της χωρίς να καταλάβει τι ήταν αυτό που της έδωσαν», ανέφερε στο ethnos.gr η κόρη της 90χρονης Τζ. Ηλιάδου και πρόσθεσε: «Ψάχνοντας χθες μέσα στην τσάντα της βρήκα τυχαία και το χαρτί με το πρόστιμο». 

Η περιπέτεια της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης όταν συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια για να βγάλει τα προς το ζην.  Τα τερλίκια είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες. Η κυρία Ηλιάδου, η οποία ζει με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

Όπως ανέφερε η κόρη της, τρεις αστυνομικοί την οδήγησαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής των Αμπελοκήπων και  αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία. Η περιπέτεια της γιαγιάς τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες, με ένα ποτήρι νερό… (σσ: μετά το δεύτερο σάλο που προκάλεσε η είδηση για το πρόστιμο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε στην αναστολή του)…

Πηγή: ethnos.gr

(Επισκέψεις: 977 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend