Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Η Χαμάς επιβεβαίωσε τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς, Μπασέμ Ναΐμ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της, Γιαχία Σινουάρ, λέγοντας ωστόσο ότι η παλαιστινιακή οργάνωση θα βγει «τελικά νικήτρια». Όπως μεταδίδει το CNN, η δήλωση..

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς, Μπασέμ Ναΐμ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της, Γιαχία Σινουάρ, λέγοντας ωστόσο ότι η παλαιστινιακή οργάνωση θα βγει «τελικά νικήτρια». Όπως μεταδίδει το CNN, η δήλωση -στην οποία δεν κατονομάζεται ο Σινουάρ- αναφέρει ότι είναι «οδυνηρό και θλιβερό να χάνεις αγαπημένους ανθρώπους, ειδικά εξαιρετικούς ηγέτες όπως ο δικός μας».

«Φαίνεται ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι η δολοφονία των ηγετών μας σημαίνει το τέλος του κινήματός μας και του αγώνα του παλαιστινιακού λαού», είπε ο Κασέμ στη δήλωσή του.

«Ναι, είναι πολύ οδυνηρό και θλιβερό να χάνεις αγαπημένους ανθρώπους, ειδικά εξαιρετικούς ηγέτες όπως ο δικός μας, αλλά αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι τελικά θα βγούμε νικητές. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα για όλους τους ανθρώπους που πολέμησαν για την ελευθερία τους», καταλήγει.

Σχετικά θέματα

Απόψεις