Απόψεις Πολιτική

Η «Αυγή»… (δια)δηλώνει «αριστερή»!

Τα πράγματα είναι «απλά», «αγωνιστικά» και κυρίως …«αριστερά»!

Ας δούμε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» (9 Οκτωβρίου 2012) όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα μας η καγκελάριος, Άνγκ. Μέρκελ επί κυβέρνησης Σαμαρά. 

——-

Δείτε και τη σημερινή «Αυγή», για την επίσκεψη της καγκελαρίου Mέρκελ που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας. Να σημειώσουμε πως η «Αυγή» στο πρωτοσέλιδο της (αριστερά) επέλεξε μια μικρή και «σεμνή» είδηση, η οποία συνοδεύεται από μια συμπαθητική φωτογραφία της Άνγκ. Μέρκελ.

Το ρεπορτάζ που βλέπετε δεξιά είναι από την ηλεκτρονική έκδοση της «Αυγής» όπου περιγράφεται πως

«δεν θα επιτραπεί όμως η πορεία προς το Σύνταγμα, που επίσης έχουν προαναγγείλει οι διοργανωτές, καθώς το όριο που τίθεται είναι η οδός Αμερικής» (http://www.avgi.gr/article/10813/9485307/astynomika-metra-kata-te-diarkeia-tes-episkepse-tes-an-nkela-merkel).

——-

Ποια είναι διαφορά στην υποδοχή τότε και τώρα στην καγκελάριο; 

Μα πως πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας και κυβέρνηση είναι ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ

——-

Χθες σημειώσαμε πως είμαστε βέβαιοι πως ο πρωθυπουργός δεν θα πει στην καγκελάριο εκείνα τα …λεβέντικα που έλεγε κάποτε. Ξέρετε, εκείνα τα «γκόου μπακ κυρία Μέρκελ!»  και άλλα …αντιστασιακά (απολαύστε το βίντεο ξανά εδώ: https://www.imerodromos.gr/gkooy-mpak-kyria-merkel-ena-syllektiko-vinteo/).

——-

Ας δηλώσουμε ξανά τη βεβαιότητα μας, αφού η κυβέρνηση έχει να δείξει και «έργο» στην κυρία Μέρκελ. Δεν εννοούμε το συνολικό έργο της κυβερνήσεως αλλά ένα κάτι συγκεκριμένο:

Την αστυνομοκρατία και τα «χαρτάκια» που κόλλησαν σε γραφεία πολιτικού κόμματος, για την απαγόρευση των διαδηλώσεων κοντά στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αξιότιμης κυρίας («γκόου μπακ») Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση (ως βαθιά «αριστερή») θυροκόλλησε την απαγόρευση της ολοκλήρωσης της πορείας κατά της Μέρκελ στα γραφεία του ΝΑΡ (https://www.imerodromos.gr/thyrokollisan-tin-apagoreysi-tis-oloklirosis-tis-poreias-kata-tis-merkel/).

——-

Τι να σχολιάσουμε μετά απ’ όλα αυτά; 

Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι η «Αυγή», όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, (δια)δηλώνει «αριστερή»!

(Επισκέψεις: 1.450 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend