Η κυβέρνηση ετοιμάζει το έδαφος για νέο κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά! Ναι, η κυβέρνηση με την «ισχυρή» οικονομία, μας λέει ευθέως ότι έρχεται ένας (ακόμα) δύσκολος χειμώνας, με αυξήσεις που θα τσακίσουν κι άλλο το εισόδημα των εργαζομένων. 

Ποιος τα είπε αυτά; Μα, ο αρμόδιος υπουργός… για τους εργαζόμενους! Αυτός δηλαδή που περνάει το  νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις εργασιακές σχέσεις με τις ατελείωτες ώρες δουλειά και την ακόμα μεγαλύτερη «ευελιξία», δηλαδή τη διαθεσιμότητα του εργαζόμενου όποτε τον θέλει ο εργοδότης. Είναι ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης

Είναι αυτός που έδινε σόου με τα διάφορα pass και καλάθια – καπαμά, ένα εκ των οποίων καταργήθηκε χθες, από τον υπουργό Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη. Και τι είχε να πει ο «εμπνευστής» των pass με τα «ψίχουλα», που υποτίθεται θα κάλυπταν τις ανάγκες των εργαζομένων;  «Για το market pass δεν μπορώ να σας πω κάτι, γιατί δεν ασχολούμαι πια με αυτό το κομμάτι, δεν το γνωρίζω».

Για το market pass δεν είχε να πει κάτι ο Γεωργιάδης αλλά ομολόγησε ευθέως ότι «θα έρθουν ανατιμήσεις στα τρόφιμα, δεν μπορούν να μην έρθουν»

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξη του στον Real fm, δικαιολογόντας την «πρόβλεψη» του με την καταστροφή στη Θεσσαλία. «Είναι δυνατόν ένας πρωτοφανής κατακλυσμός να μην φέρει σοβαρές συνέπειες και να μην μας φέρει πρόσθετες δυσκολίες; Δεν γίνεται. Άρα ναι, υπάρχει μπροστά μας τον χειμώνα μια πρόσθετη δυσκολία».

Μην έχετε, όμως, καμία ανησυχία, διότι ο Γεωργιάδης υποστήριξε κι αυτό: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στο σύνολό της θα βρει λύσεις»