Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Η ελπίδα είναι εδώ – Με Δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη!

Ένα πλατύ κάλεσμα στο λαό της Πάτρας, σημειώνοντας «Η ελπίδα είναι εδώ! – Με δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη!», απευθύνει η «Λαϊκή..

Ένα πλατύ κάλεσμα στο λαό της Πάτρας, σημειώνοντας «Η ελπίδα είναι εδώ! – Με δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη!», απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», επισημαίνοντας αναλυτικά:

«Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες του πατραϊκού λαού που με την ψήφο τους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” αναδεικνύοντάς το για ακόμη μία φορά πρώτη δύναμη και με μεγάλα ποσοστά.

Χαιρετίζουμε όλες και όλους που την περασμένη Κυριακή έστειλαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για να συνεχίσουμε μαζί στον όμορφο δρόμο του αγώνα που βαδίσαμε τα προηγούμενα εννιά χρόνια.

Καλούμε όλους να συνεχίσουν το ίδιο, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα την επόμενη Κυριακή για να συνεχίσει η Πάτρα να είναι μια πόλη των πολλών και όχι των λίγων και εκλεκτών.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια από τους κυβερνώντες, που πρέπει να τα ξεπεράσουμε για να έχουμε προκοπή στον τόπο μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, μπορούμε να έχουμε συμβολή, για να κερδίσουμε αυτά που δικαιούμαστε.

Καλούμε όλες και όλους τους νέους, που μεγάλωσαν 9 χρόνια τώρα με Δήμαρχο τον Πελετίδη και που έχουν κεκτημένα μια σειρά πράγματα που αφορούν τις ανάγκες τους, τη ζωή τους, το εισόδημά τους, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την υγεία τους, τον αγώνα για μια πόλη ανθρώπινη και όμορφη μακριά από εξαρτήσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τις γυναίκες και ιδιαίτερα όλους όσους σήμερα νιώθουν προοδευτικοί, αριστεροί, που μπορεί να μην συμφωνούν μαζί μας, αλλά και δεν ταυτίζονται με τις θέσεις της παράταξης του κ. Σβόλη και τη συμμαχία του με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χρυσανθακόπουλο, τον ακροδεξιό και αντικομμουνιστή Νικολόπουλο, αλλά και με το συνοδοιπόρο του Ψωμά μπροστά στο Β’ γύρο των εκλογών.

Τους καλούμε, παρά τις όποιες επιφυλάξεις τους να στηρίξουν με την ψήφο τους μια Δημοτική Αρχή που θα είναι με τις ανάγκες των πολλών και όχι με τα συμφέροντα των λίγων.

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εκλέγουμε ξανά για Δήμαρχο Πατρέων τον Κώστα Πελετίδη.

Σκέψου αν πρέπει:

Την Κυριακή το βράδυ, να αφήσεις να πανηγυρίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι και η Πάτρα “βάφτηκε” μπλε και άρα ο λαός της επικροτεί την κυβερνητική πολιτική που μας έφερε σήμερα ως εδώ.

Να αφήσεις να πανηγυρίζουν οι γνωστοί Χρυσανθακόπουλοι, Νικολόπουλοι και άλλοι όμοιοί τους, που με μένος βρέθηκαν απέναντι στο λαό και τη νεολαία τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτός που πρέπει να πανηγυρίζει το βράδυ της Κυριακής είναι μόνο ο λαός! Αυτός που πρέπει να είναι νικητής είναι ο λαός και οι ανάγκες του! Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με Δήμαρχο ξανά τον Κώστα Πελετίδη.

Έχεις πολλούς λόγους για να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος Πατρέων ο Κώστας Πελετίδης:

-Για να μην επιστρέψει η λογική του “χαρατσώματος” στο Δήμο και να συνεχίσουμε να έχουμε τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη.

 -Για να συνεχίσουν να είναι προτεραιότητα οι ανάγκες των παιδιών μας, να λειτουργεί το Λαϊκό Φροντιστήριο, να είναι δωρεάν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί για την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών. Για να συνεχίσουν τη δωρεάν λειτουργία τους οι Ημερήσιες Θερινές Παιδικές Κατασκηνώσεις του Δήμου.

 – Για να συνεχίσει να είναι η Δημοτική Αρχή στο πλευρό των εργαζομένων της πόλης μας, συμπαραστάτης στην πάλη τους για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Για να υπάρχει Δουλειά για όλους – Δουλειά με Δικαιώματα.

– Για τη διεκδίκηση έργων αντισεισμικής, αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας με κρατική χρηματοδότηση. Για τον πλήρη αντισεισμικό έλεγχο όλων των σχολικών μονάδων και δημοτικών κτηρίων της Πάτρας με ευθύνη του κράτους.

-Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας του λαού μας. Για την αναβάθμιση και επέκταση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, για την επαναλειτουργία των νοσοκομείων “Νοσημάτων Θώρακος” και “409” που εξυπηρετούσαν ανάγκες όλης της περιοχής.

-Για να συνεχίσει το κοινωνικό έργο του ΚΟΔΗΠ, η στήριξη σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, χωρίς την εμπλοκή ιδιωτών και ΜΚΟ.

-Για να μείνει δωρεάν η πρόσβαση σε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και στο Παμπελοποννησιακό.

-Για να συνεχίσει να πραγματοποιείται δωρεάν ένα πρωτόγνωρο ποιοτικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και παραστάσεων από τον Πολιτιστικό Οργανισμό και το ΔΗΠΕΘΕ σε όλη την επικράτεια του Δήμου, τις γειτονιές και τα χωριά μας.

-Για την πλήρη υπογειοποίηση του τρένου από το Ρίο έως το νέο λιμάνι και τη δημιουργία γραμμικού πάρκου. Την παραχώρηση του Ριγανόκαμπου στο Δήμο Πατρέων.

-Για να ολοκληρωθούν και να συνεχίσουν τα εκατοντάδες σημαντικά έργα σε όλη την έκταση της πόλης, στα σχολεία και τις γειτονιές, τις πλατείες, το οδικό δίκτυο, την αποχέτευση, την ύδρευση και άρδευση.

-Για να συνεχίσουν να πληρώνουν οι πατρινοί το φθηνότερο, καθαρό και ποιοτικά ελεγμένο νερό σε όλη την Ελλάδα.

-Για να μην περάσουν στην πόλη μας οι σχεδιασμοί για εγκατάσταση αποθηκών υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) μέσα στον αστικό ιστό και χωροθέτηση ανεμογεννητριών μέσα στα χωριά μας.

-Για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και να δημιουργηθεί πολυδύναμο κέντρο ενάντια σε όλες τις εξαρτήσεις.

-Για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στον Άραξο και η πάλη ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας, της πόλης μας, στους νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Όλοι στη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα! Δεν περισσεύει κανείς!

Συνεχίζουμε για την Πάτρα των πολλών! Παλεύουμε, Νικάμε ΜΑΖΙ για τις ανάγκες των πολλών!» (διαβάστε αναλυτικά εδώ

Σχετικά θέματα

Απόψεις