Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Γ.Σιδέρης: Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού και για όλα!

Ο Γιώργος Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον «Real FM» και τον Νίκο Μπογιόπουλο

Ο κόσμος να ψηφίσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διοικήσουμε δήμους και από την ιστορία μας και από το παράδειγμα της Πάτρας με τον Κ. Πελετίδη. Να ψηφίσει «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί εμείς δεν δηλώνουμε αναρμόδιοι για τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου, γιατί όσο πιο ψηλά είμαστε, τόσο πιο πολλές νίκες θα έχουμε, και οι επιπλέον ψήφοι θα κατατεθούν στους αγώνες για τα προβλήματα του λαού.

Αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο:

Κατήγγειλε τη συνωμοσία της σιωπής από τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων που υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική γιατί υπάρχουν μεγάλες συμφωνίες μεταξύ τους, αναφερόμενος σε δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια της ΝΔ, που περιλαμβάνουν υποψήφιους και από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και τούμπαλιν. 

Αυτή η κατάσταση, σημείωσε ο Γ. Σιδέρης αποτυπώνει «την κοινή στρατηγική που έχουν η οποία είναι προκαθορισμένη, την έχει το αστικό κράτος, όπως το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι θέλει εκλεγμένους που θα μπορούν να συμβάλλουν στο έργο της κυβέρνησης να μοιράζονται τους ίδιους στόχους». 

Σημείωσε ότι οι δήθεν ακομμάτιστοι που εμφανίζονται σε διάφορους δήμους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: θέλουν να εγκλωβίσουν μεγάλη μερίδα των δημοτών με το πρόσχημα του γνωστού, του φίλου, του καλού προσώπου κλπ, που μετά όμως, θα ψηφίζει αντιλαϊκά μέτρα, όπως φόρους, επιχειρηματικά σχέδια, ιδιωτικοποιήσεις, εργολαβίες κ.α.

Οσον αφορά το Περιστέρι, σημείωσε ότι τον κ. Παχατουρίδη που κατεβαίνει χρόνια τώρα ως ο εκλεκτός της ΝΔ, τώρα τον υποστηρίζουν και επίσημα τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, ξεφτιλίζοντας έτσι τον κόσμο που τόσα χρόνια τους στήριζε. Στο Περιστέρι αποτυπώνεται όχι η δημοφιλία ενός προσώπου, αλλά η κοινή στρατηγική που έχουν έτσι κι αλλιώς τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σύζευξη που είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν είναι πετυχημένος ένας δήμαρχος όταν μένουν εκτός παιδικών σταθμών 200 παιδιά λαϊκών οικογενειών, όταν δηλώνει αναρμόδιος για τους πλειστηριασμούς των Περιστεριωτών, για τα κλεισίματα των σχολείων, ούτε όταν πλημμυρίζουν γειτονιές της πόλης με κάθε βροχή γιατί δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο.  Τα μεγάλα ποσοστά που έπαιρνε δεν τα χρησιμοποίησε για το καλό του λαού και των Περιστεριωτών αλλά για να αθωώσει την κάθε κυβέρνηση που έπαιρνε και παίρνει αντιλαϊκά μέτρα. 

Με αφορμή το Κέντρο Υγείας στον Αγιο Ιερόθεο, την μεταφορά του οποίου εμπόδισε ο λαός της περιοχής, ο Γ. Σιδέρης, υπογράμμισε πως κανένας δήμος της Δυτικής Αττικής δεν διεκδίκησε και δεν φώναξε για την ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας, την στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας, το δικαίωμα του λαού να έχει τις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας. 

Σχετικά θέματα

Απόψεις