Πολιτική

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει…

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών» είναι μια ακόμη απόδειξη της εγκληματικής φύσης της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής». Στο βίντεο αυτό, ο αρχηγός της Χ.Α, Νίκος Μιχαλολιάκος, λίγες μέρες μετά την άνανδρη επίθεση του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη (στην εκπομπή του ΑΝΤ1), απευθυνόμενος στο «Τάγμα Εφόδου» της Νίκαιας, λέει:

“Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό”.

Ακούγονται θερμές επευφημίες: “Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”. Και συνεχίζει:

“Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν”.

Συγκρίνετε το ύφος και τη φρασεολογία του «φύρερ» Μιχαλολιάκου, όταν μιλάει στο «κοινό του», με το ύφος της «λευκής περιστεράς» όταν μιλάει στα μέσα ενημέρωσης. Άλλο ένα στοιχείο της ναζιστικής προπαγάνδας, όπου το ψέμα, η υποκρισία και η διαστρέβλωση θεωρούνται αρετές, με πρώτο διδάξαντα τον Γκέμπελς.

Ως προς το περιεχόμενο του «οχετού» του «φύρερ», μόνο ένα σχόλιο, παράφραση μιας παλιάς παροιμίας: «Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»….

 

(Επισκέψεις: 28 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend