Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Φαιδρά τερτίπια της υπεράσπισης των νεοναζιστών, αποκαλύπτουν τον πανικό τους μπροστά στην εξέλιξη της δίκης της ΧΑ

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών της εγκληματικής οργάνωσης XA, προκειμένου να στηρίξουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό τους ότι η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν ήταν δολοφονική, δεν διστάζουν να μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να παγιδεύσουν τα θύματα της επίθεσης και να τα βγάλουν ψευδομάρτυρες. Για μια ακόμα φορά οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό – από eksegersi.gr

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών της εγκληματικής οργάνωσης XA, προκειμένου να στηρίξουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό τους ότι η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν ήταν δολοφονική, δεν διστάζουν να μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να παγιδεύσουν τα θύματα της επίθεσης και να τα βγάλουν ψευδομάρτυρες. Για μια ακόμα φορά οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό.

Από τις καταθέσεις των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ και από το υλικό της δικογραφίας προέκυψε στην ακροαματική διαδικασία του Α’ Τριμελούς Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ότι η επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ έξω από το ναυπηγείο Παπίλα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη από τον φίρερ Μιχαλολιάκο και το εφταμελές Πολιτικό Συμβούλιο της ΧΑ και την εκτέλεσαν 50 μέλη της από διάφορα τάγματα εφόδου τοπικών οργανώσεων του Πειραιά. Προέκυψε ακόμα ότι η επίθεση ήταν δολοφονική και πως ο νεοναζιστής Λαγός είχε πλήρη γνώση της εξέλιξής της και έδινε άμεσα εντολές στον Πανταζή που ήταν ο ένας από τους δύο επικεφαλής της επίθεσης.

Το πρωτόδικο δικαστήριο στην ιστορική απόφασή του 2644/2020 δέχτηκε όλα τα παραπάνω, πλην όμως μετέτρεψε την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε απλή σωματική βλάβη. Οταν εκδόθηκε η απόφαση επισημάναμε και τώρα επαναλαμβάνουμε πως η μετατροπή της κατηγορίας ήταν μεγάλο νομικό σφάλμα.

Τώρα, στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών κατέθεσαν οκτώ μέλη του ΠΑΜΕ. Και οι οκτώ και ιδιαίτερα ο Σ. Πουλικόγιαννης με τις καταθέσεις τους κατέδειξαν ότι η επίθεση εναντίον τους ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη από τον φίρερ Μιχαλολιάκο και το επταμελές Πολιτικό Συμβούλιο της ΧΑ, ότι η επίθεση που δέχτηκαν από τα τάγματα εφόδου της ΧΑ ήταν δολοφονική και πως ο Λαγός είχε άμεση γνώση για την εξελισσόμενη επίθεση και έδινε εντολές στον «Τασάρα» τον Πανταζή. 

Η εξέλιξη της δίκης του δεύτερου βαθμού, σε συνδυασμό με την απόφαση του πρώτου βαθμού, έχει φέρει σε αδιέξοδο τόσο τον Λαγό όσο και τους συνηγόρους υπεράσπισης των νεοναζιστών, που συμμετείχαν και στον  πρώτο βαθμό.

Ο Λαγός, αν εξαιρέσουμε την περίοδο που εξετάζονταν οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου για τη δολοφονική επίθεση στους αιγύπτιους ψαράδες, συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σχολίαζε με στόμφο κατά το δοκούν τις καταθέσεις των μαρτύρων και το ηχητικό προβαλλόταν από την ιστοσελίδα της νεοναζιστικής ΕΛΑΣΥΝ. Εδώ και καιρό, σταμάτησε να σχολιάζει τις καταθέσεις των μαρτύρων. Στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτέμβρη, την ώρα της διακοπής, πλησιάσαμε τον Λαγό και ανάμεσα στ’ άλλα τον ρωτήσαμε γιατί σταμάτησε τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων. Μας απάντησε ότι δεν έχουν κανένα νόημα οι σχολιασμοί, από τη στιγμή που η καταδικαστική απόφαση είναι ειλημμένη από το δικαστήριο. 

Αυτό το ισχυριζόταν πάντα ο Λαγός, όμως το να συνδέει αυτή τη στιγμή τη διακοπή των σχολιασμών του με το αναμενόμενο αποτέλεσμα της απόφασης του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποτελεί έμμεση πλην σαφή παραδοχή ότι από τη μέχρι τώρα διεξαχθείσα ακροαματική διαδικασία, χωρίς να διανυθούν και τα επόμενα στάδια και ιδιαίτερα η ανάγνωση των αναγνωστέων εγγράφων του κατηγορητηρίου, επιβεβαιώνεται ως ορθή η ιστορική απόφαση 2644/2020.

Σε σχέση το αδιέξοδο των συνηγόρων υπεράσπισης των νεοναζιστών κατά την εξέταση των οκτώ μαρτύρων μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, θα παραθέσουμε μερικά παραδείγματα.

Για να αντικρούσουν τις καταθέσεις των μελών του ΠΑΜΕ, από τις οποίες προκύπτει με απόλυτη βεβαιότητα, ότι η επίθεση σε βάρος τους ήταν δολοφονική, οργανωμένη και σχεδιασμένη από την ηγεσία της ΧΑ με εκτελεστικά όργανα τα τάγματα εφόδου των τοπικών οργανώσεων της ΧΑ, προβάλλουν τον ανυπόστατο ισχυρισμό ότι ήταν δήθεν μία από τις συνηθισμένες συγκρουσιακές συναντήσεις για το ποιος θα επικρατήσει στον Πειραιά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των «τεσσάρων Πι» (Παππά, Παναγιώταρου, Πατέλη και Πανταζή) διατύπωσε δύο φορές αυτόν τον ανυπόστατο ισχυρισμό κατά την εξέταση του μάρτυρα Λεκοδημήτρη στις 13 Σεπτέμβρη. Αντιγράφουμε από τη σελίδα 22 του απομαγνητοφωνημένου κειμένου των πρακτικών:

Δ. Γκαβέλας: Οχι, κύριε μάρτυς, δεν υπάρχει ο καθένας πώς το ζει, εδώ υπάρχει ή δεκάλεπτο ή δευτερόλεπτα, ή ανταλλάσσονται ύβρεις ή εκδηλώνεται επίθεση αμέσως. Αν ανταλλάσσονται ύβρεις, και χρόνο είχατε, και διαφυγή είχατε, και τα πάντα είχατε.

Λεκοδημήτρης: Οχι, δεν είχαμε.

Δ. Γκαβέλας: Αποφασίσατε, λοιπόν, λόγω της συνείδησης, που είπατε πριν, λόγω της εκπαίδευσης, λόγω της φύσης, λόγω της ιδεολογίας, να μείνετε και να πλακωθείτε στο ξύλο μεταξύ σας, αυτό κάνατε.

Λεκοδημήτρης: Δεν πλακωθήκαμε καταρχήν…

Σελίδα 24:

Δ. Γκαβέλας: Ηθελαν μέχρι και νεκρούς, όπως είπατε εσείς, ο πιο σοβαρός τραυματισμός είναι το κάταγμα πέμπτου μετακαρπίου. Και τι σημαίνει αυτό; Εχετε κάποια ερμηνεία γι’ αυτό, ότι αυτοί που σας ήθελαν νεκρούς τελικά δεν κατάφεραν να σας έχουν νεκρούς;

Σ. Λεκοδημήτρης: Ναι, δεν κατάφεραν να μας έχουν νεκρούς.

Δ. Γκαβέλας: Γιατί δεν τα κατάφεραν, είχατε όπλα;

Σ. Λεκοδημήτρης: Οχι.

Δ. Γκαβέλας: Ησαστε περισσότεροι;

Σ. Λεκοδημήτρης: Οχι.

Δ. Γκαβέλας: Πείτε, κύριε, τη δική σας εκδοχή, γιατί δεν τα κατάφεραν;

Σ. Λεκοδημήτρης: Δεν τα κατάφεραν, τελείωσε ο χρόνος.

Δ. Γκαβέλας: Γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί δεν ήθελαν;

Σ. Λεκοδημήτρης: Τελείωσε ο χρόνος.

Δ. Γκαβέλας:  Γιατί δεν μπορούσαν ή γιατί δεν ήθελαν, κύριε, ή γιατί ήθελαν απλώς να έρθουν και, όπως οι δύο σας συνηθίζετε να κάνετε, να κάνετε επίδειξη δύναμης ο ένας στον άλλον

Στη δικογραφία με την οποία δικάζεται η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή για να αντιγραφούν τα 422 αναγνωστέα έγγραφα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο χρειάστηκαν τρία 24ωρα. Αρκετά απ’ αυτά, μια ισχνή μειοψηφία, προβλήθηκαν στο Διαδίκτυο και έτσι έλαβαν γνώση και τα μέλη του ΠΑΜΕ. Ηταν όμως ανθρωπίνως αδύνατο να μπορούν οι μάρτυρες-μέλη του ΠΑΜΕ (είναι πολιτική αγωγή που έχουν πρόσβαση στη δικογραφία) να δουν και να μελετήσουν τα 422 αναγνωστέα έγγραφα.

Ο μάρτυρας Καραμπέρης, κατά την εξέτασή του από το συνήγορο υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου, Δ. Παπαδέλη, ανέφερε ότι είδε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που ο Μιχαλολιάκος μίλαγε για τους ηττημένους του 45, δηλαδή για τους εθνικοσοσιαλιστές μακελάρηδες του Χίτλερ. Ο συνήγορος έσπευσε να αμφισβητήσει την ύπαρξή του και για να προκαλέσει σύγχυση και φόβο στον μάρτυρα διάβασε ένα απόσπασμα από άρθρο της φυλλάδας των νεοναζιστών, που δημοσιεύτηκε στις 9 Μάη του 2005, με τίτλο: «60 χρόνια από το τέλος του πολέμου». Αυτό το άρθρο βρίσκεται στο παράρτημα 7.1 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327 (του Μιχαλολιάκου) και είναι το έγγραφο 0098.jpg.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Θ. Θεοδωρόπουλος ζήτησε από τον Παπαδέλη να αναφέρει σε ποιο Αναγνωστέο είναι αυτό το άρθρο. Ο Παπαδέλης, ενώ άκουσε τον Θ. Θεοδωρόπουλο, δεν απάντησε και δεν το κατέθεσε στο δικαστήριο (μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη). Παραθέσουμε ολόκληρο αυτό το άρθρο των νεοναζιστών:

«Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από το τέλος του Πολέμου. Εξήντα χρόνια, δύο γενιές και όμως το κυρίαρχο σύστημα που ανεδείχθη νικητής πάνω από τις στάχτες της Ευρώπης, συνεχίζει την προπαγάνδα των «νικητών» για το ολοκαύτωμα, για τον κακό φασισμό και εθνικοσοσιαλισμό. Σε μια «ανοικτή» κοινωνία όπου τα πάντα είναι ελεύθερα από την πρέζα, τις εκτρώσεις μέχρι κάθε είδους ανηθικότητα και ανωμαλία, το μόνο πράγμα στην βρίσκεται εκτός νόμου είναι ο αληθινός εθνικισμός. Εάν όμως, οι σύμμαχοι «νίκησαν» ποιος είναι ο λόγος να υπάρχουν σήμερα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ και διώξεις;

Το 1945, Αμερικάνοι και Ρώσοι μοίρασαν τον κόσμο. 45 χρόνια μετά ο μπολσεβικισμός τέλειωσε και απέμεινε μοναδικός κυρίαρχος η καπιταλιστική «παγκοσμιοποίηση». Στις Μαΐου του 1945 θα γίνει στη Μόσχα μία μεγάλη «φιέστα». Θα γιορτάσουν την νίκη… της «ελευθερίας», την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών! Οι Ελληνες εθνικιστές στις 9 Μαΐου δεν έχουν να γιορτάσουν τίποτε. Γιατί ο κόσμος που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες το 1945 είναι ένας κόσμος απάνθρωπος, μακριά από κάθε έννοια του Ελληνικού Ιδεώδους. Γιατί επιπλέον η Ελλάς που κυριολεκτικά θυσιάστηκε υπήρξε στην πράξη ένας από τους νικημένους αυτού του πολέμου. Λίγα χρόνια μετά τον πόλεμο που οι Αγγλοι κρεμούσαν Ελληνόπουλα στην Κύπρο. Τριάντα χρόνια μετά τον πόλεμο που οι «σύμμαχοί» μας έδιναν το πράσινο φως στην Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο. Σήμερα είναι που θέλουν να δώσουν το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Εχουμε λόγους λοιπόν να μη γιορτάζουμε τίποτε εμείς οι Ελληνες στις 9 Μαΐου».

Ο Παπαδέλης προσπάθησε να ισχυριστεί ότι ο πελάτης του, όταν μιλούσε για ηττημένους του 45, αναφερόταν δήθεν στους Ελληνες, με σκοπό να προκαλέσει σύγχυση και φόβο στον μάρτυρα ωστέ αυτός να κάνει σοβαρά λάθη στη συνέχεια.

Προτού παραθέσουμε το βίντεο με το οποίο επιβεβαιώνεται ο μάρτυρας Καραμπέρης και διαψεύδεται ο Παπαδέλης από αυτά που λέει ο Μιχαλολιάκος, θα κάνουμε ένα σύντομο σχολιασμό του άρθρου που επικαλέστηκε ο Παπαδέλης.

Η ήττα των ναζιστών του Χίτλερ δεν ήταν ήττα του ελληνικού λαού που πάλεψε, οργανωμένος στη συντριπτική του πλειοψηφία στις γραμμές των ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, αλλά μεγαλειώδη νίκη του. Μεγάλη ήττα υπέστησαν και οι ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους ναζιφασίστες κατακτητές. Μην ξεχνάμε πως ο …θεόπνευτος αρχηγός Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε ότι ο πατέρας του ήταν οργανωμένος στα Τάγματα Ασφαλείας!

Απ’ όλο το άλλο κείμενο, πλην της παραγράφου που αναφέρεται στους Ελληνες. Φαίνεται καθαρά ότι ο Μιχαλολιάκος αναφέρεται στους εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ, που με την πλήρη υποστήριξη του γερμανικού μονοπωλιακού κεφαλαίου κατέλαβαν την εξουσία. Οι ηττημένοι του ’45 είναι αυτοί που βύθισαν την Ευρώπη στο αίμα και την καταστροφή.

Παραθέτουμε ένα μικρό απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από το βίντεο 2102-03-03 Spigel-offices, που είχε κατατεθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης της κατηγορίας και είχε αναγνωστεί πρωτόδικα (οι συνήγοροι είχαν απομαγνητοφωνήσει αυτό το απόσπασμα):

«7:30-8:30 Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, αυτοί είμαστε, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες… εμείς είμαστε οι μαχητές που θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο να ελευθερώσουμε τις πατρίδες μας από τον εβραίο που έχει καθίσει στο σβέρκο ολόκληρου του κόσμου» (η έμφαση δική μας).

Παραθέτουμε και το βίντεο:

Οταν φτάσει ο χρόνος να αρχίσει η ανάγνωση των Αναγνωστέων Εγγράφων, τότε θα φανεί, για μια ακόμη φορά, η επιλεκτικότητα των συνηγόρων υπεράσπισης των νεοναζιστών στην προβολή των βίντεο και των χιλιάδων κοινοβουλευτικών Ερωτήσεων των πρώην βουλευτών της ΧΑ.

Ο φίρερ Μιχαλολιάκος κυκλοφόρησε το 1992 βιβλίο του με τίτλο: «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη». Στο κεφάλαιο: «Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ», στη σελίδα 34, διαβάζουμε:

«Η Ελλάδα στην διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει ευθύνη γι’ αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματιστούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα μήνυμα φωτεινό σε μια σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο Ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχθεί

Πέρα όμως από την ατυχή ιστορική περίσταση στην οποία βρέθηκε η πατρίδα μας πρέπει να πούμε πως οι δικές μας Ιδέες είναι περισσότερο κοντά στις θέσεις και τη φιλοσοφία των «νικημένων» παρά κοντά στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και τον πάλαι ποτέ ισχυρό μπολσεβικισμό που κατέρρευσε μέσα σε μια «νύχτα» σαν φρεναπάτη και κακός εφιάλτης» (οι εμφάσεις δικές μας).

Πόσο πιο καθαρά να τα πει ο νεοναζιστής Μιχαλολιάκος; Οι νικημένοι είναι ο Χίτλερ και οι εθνικοσοσιαλιστές του, μ’ αυτούς είναι κοντά οι ιδέες της ΧΑ, αυτοί («ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS») ήταν «ένα μήνυμα φωτεινό σε μια σκοτεινή εποχή», που θα έπρεπε να έχουν δεχτεί οι Ελληνες!

Στην δεύτερη έκδοση του βιβλίου του, το 2000, στο ίδιο κεφάλαιο, επαναλαμβάνει ακριβώς τις ίδιες θέσεις για τη σπορά των ηττημένων και για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, αλλά στη σελίδα 46.

Τον Οκτώβρη του 2012, αφαίρεσε τις θέσεις για τη σπορά των ηττημένων και για τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Βλέπετε, τον Ιούνη του 2012 η ΧΑ είχε μπει στη Βουλή και ο Μιχαλολιάκος ήθελε να την εμφανίζει σαν νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα.

Σε ομιλία του σε γραφεία της ΧΑ (δεν είναι γνωστό ποιας τοπικής οργάνωσης) παραδίνει μαθήματα για τους εβραίους. Η ομιλία του αποτυπώθηκε σε βίντεο που βρίσκεται στο παράρτημα 20.2 του Αναγνωστέου Eγγράφου 327 (του Μιχαλολιάκου). Παραθέτουμε την απομαγνητοφώνηση του κομματιού του βίντεο από 19:21 μέχρι το τέλος: 

«19:20: Υπήρχε μια Μπενεβίστε που έχει βγάλει βιβλίο και κυκλοφορεί στα ελληνικά. Να δείτε παιδιά την κατασκοπεία που είχαν μέσω των εμπορικών καραβανιών. Τότε όλο το εμπόριο γινόταν μέσω των καραβανιών, δηλαδή πως ήταν οι σταθμοί με τους Εβραίους κ.λ.π. Ολες οι πληροφορίες πως κυκλοφορούσαν κ.λ.π.

Η Θεσσαλονίκη λοιπόν ήταν μια εποχή, προ Νέας Υόρκης, ίσως η μεγαλύτερη εβραϊκή πόλις. Δηλαδή υπό την έννοια ότι είχε τους περισσότερους μαζικά συγκεντρωμένους Εβραίους…

Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι Εβραίοι που υπάρχουν και ακόμα βέβαια, οι λεγόμενοι Ρωμανιώτες. Αυτοί δεν ήξεραν εβραϊκά, ήξεραν μόνο ελληνικά. Και αυτοί πρέπει να είναι, εικάζω, δεν το έχω διαβάσει, αυτούς που αναφέρει στις πράξεις των Αποστόλων, ο Απόστολος Παύλος, οι Ιουδαίοι εξ Ελλήνων. Δηλαδή προσήλυτοι στις συναγωγές οι οποίοι ήταν στην Αθήνα, στην Χαλκίδα κ.λ.π. Αυτοί κυρίως την γλυτώσανε το ένα τ’ άλλο.

Οι άλλοι στην Θεσσαλονίκη πήρανε το τραινάκι και πήγανε ταξιδάκι. Ενα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές με υψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν, όπως είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο ότι στο βάθος του στρατοπέδου είχαν τα κτίρια με τις υψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν την μεταφυσική τους εμπειρία.

21:10: Αλλος συναγωνιστής. Λοιπόν τα είπαμε σήμερα, μορφωνόμαστε να μαθαίνουμε τον εχθρό μας, είναι ο διεθνής σιωνισμός ο πρώτος, όλα τα άλλα είναι παρακλάδια και πέρα αγωνιζόμαστε έτσι. Δεν γινόμαστε ούτε βιβλιοθηκάριοι, ούτε βιβλιοσκώληκες, ούτε τίποτε. Η ζωή είναι στον αγώνα. Ωστε την επόμενη φορά να μην πετύχει με την πέτρα του ο Δαβίδ τον Γολιάθ, αλλά να του κόψουμε το χέρι. Σύμφωνοι; («ναι» απαντούν εν χορώ οι νεοναζιστές από κάτω) Να ’στε καλά, ελεύθεροι».

Στη συνεδρίαση της 19ης Σεπτέμβρη του 2023, ο μάρτυρας Ζύμαρης αναφέρθηκε σ’ αυτό το βίντεο. Διευκρίνισε ότι το είδε στο Youtube και άρχισε να περιγράφει ό,τι θυμόταν απ’ αυτά που είπε ο Μιχαλολιάκος για τη βίαιη μεταφορά των εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα κρεματόρια. Τότε, λυσσασμένα οι Λαγός, Παπαδέλης και Ρουσόπουλος άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν από τον Ζύμαρη να τους πει πότε και πού τα είπε ο Μιχαλολιάκος, ενώ γνωρίζουν ότι αυτά είναι καταχωρημένα στο βίντεο του παραρτήματος 20.2 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327 του Μιχαλολιάκου, υλικό που κατασχέθηκε από τον προσωπικό του υπολογιστή που είχε στο σπίτι του. (Ηταν τόση η βεβαιότητά του ότι δε θα συλληφθούν, λόγω του ακαταδίωκτου που τους πρόσφεραν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους, που δεν φρόντισε ούτε αυτός ούτε τα στελέχη της ΧΑ να εξαφανίσουν τα προσωπικά τους αρχεία, που έγιναν αναγνωστέα έγγραφα).

Ο Ρουσόπουλος έφτασε στο σημείο να ζητήσει από την πρόεδρο να διαβιβαστούν τα πρακτικά στον εισαγγελέα για να ασκηθεί δίωξη στον μάρτυρα Ζύμαρη! Το έκανε, προφανώς, μπας και τρομοκρατηθεί ο μάρτυρας. Ο Ρουσόπουλος και ο Παπαδέλης, έφτασαν στο ανώτατο στάδιο της φαιδρότητας, όταν ζήτησαν από την πρόεδρο να διακόψει το δικαστήριο για να φέρει ο Ζύμαρης το βίντεο!

Όταν όμως ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορίας Θ. Θεοδωρόπουλος ενημέρωσε την πρόεδρο ότι το βίντεο υπάρχει στο λάπτοπ, Ρουσόπολος και Παπαδέλης δεν υιοθέτησαν την πρότασή του, φοβούμενοι ότι το δικαστήριο μπορεί να υιοθετήσει το αίτημα Θεοδωρόπουλου. Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα, αλλά η πρόεδρος το απέρριψε.

Τέλος, επειδή ο Λαγός και οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών αρνήθηκαν ότι τον Μάη του 2013 ο Παναγιώταρος, σε ομιλία του στη Σαλαμίνα, είχε προαναγγείλει τη δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, που έγινε στις 12 προς 13 Σεπτέμβρη του 2013, ότι με την επίσκεψη τριών βουλευτών της ΧΑ (Λαγού, Μίχου και Παναγιώταρου) στις 8 Αυγούστου του 2013 στη Ζώνη και με την επίσκεψη βουλευτών της ΧΑ, με επικεφαλής τον Κασιδιάρη, τον Σεπτέμβρη στο εργοδοτικό-δουλεμπορικό σωματείο που έστησαν οι νεοναζιστές στη Ζώνη, δηλώθηκε ότι από εδώ και πέρα η ΧΑ θα κάνει κουμάντο στη Ζώνη του Περάματος, παραθέτουμε τα τρία βίντεο χωρίς επιπλέον σχολιασμό.

Από eksegersi.gr

 

 

 

 

Σχετικά θέματα

Απόψεις