Νέος δήμαρχος Τυρνάβου εκλέχθηκε ο Στέλιος Τσικριτσής. Ο υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κέρδισε το Δήμο με 50,17% δίνοντας μια πολύ μεγάλη μάχη. 

Τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου, με τον Στ. Τσικριτσή, να ευχαριστεί το λαό της περιοχής «που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια έβγαλε αγωνιστική δημοτική αρχή». 

«Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες Τυρναβίτες και Τυρναβίτισσες, που έφτασαν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο, στέλνοντας το μήνυμα ότι θέλουν μια αγωνιστική δημοτική αρχή», είπε, προσθέτοντας: 

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλο τον αγώνα που δώσαμε, μαζί, για το βήμα που κάναμε την πρώτη Κυριακή και το άλμα που έγινε σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του υποψήφιους κι εκείνους που έδωσαν μαζί μας έναν καθαρό και τίμιο αγώνα.

Δίνουμε το χέρι σε όλους ανεξάρτητα από το αν μας στήριξαν σε αυτές τις εκλογές και λέμε ότι θα είμαστε εδώ για εσάς για να παλέψουμε, για να βάλουμε ένα λιθαράκι για να λυθούν τα προβλήματα που βασανίζουν το λαό μας.

Χαιρετίζουμε όσους πίστεψαν ότι ο δήμος Τυρνάβου πρέπει να αλλάξει χέρια και να έρθει στους ακούραστους αγωνιστές. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, από αυτή την θέση θα συνεχίσουμε μα στεκόμαστε στο πλάι του λαού και θα νικήσουμε».