Χωρίς κατηγορία

Για ποιόν αθλητισμό;

Επανειλημμένα, μέσα από τις φιλόξενες στήλες του «Ημεροδρόμου», είχαμε προειδοποιήσει τον Ανδρέα Κοντονή, όταν ανέλαβε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, να ασχοληθεί με τον πραγματικό Αθλητισμό, και όχι με τις Εμπορικές Επιχειρήσεις (ΠΑΕ – ΚΑΕ κλπ.), οι οποίες λογικά, θα έπρεπε να είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Εμπορίου η Οικονομίας. Σήμερα τα πράγματα για τη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, έχουν φτάσει στο «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Ο εμπορευματοποιημένος «αθλητισμός» και κυρίως το ποδόσφαιρο, που είναι από τις επικερδέστερες επιχειρήσεις, καθοδηγούνται και ελέγχονται κέντρα, πίσω από τα οποία κρύβεται κάθε εγκληματική δραστηριότητα. Ναρκωτικά, εμπόριο όπλων, λαθρεμπόριο καυσίμων, πορνεία, τζόγος  κ.λπ.

Και όλα αυτά σε μια εποχή, που οι λαοί της Ευρώπης, μετράνε περίπου 30 εκατομμύρια νέους που δυστυχούν, κυρίως όμως, ο Ελληνικός Λαός, που ζει μέρες Κατοχής.

Είναι πια γνωστό, ότι τις Εμπορικές Επιχειρήσεις (ΠΑΕ και ΚΑΕ) τις έχουμε προικίσει, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, εμείς, οι εξαθλιωμένοι φτωχοί φορολογούμενοι. Για να τα «κονομάνε» όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι, αεριτζήδες, που το παίζουνε «αφεντικά», με τα δικά μας λεφτά.

Από πάνω, έχουμε και την κυβέρνηση που μας δουλεύει «ψηλό γαζί», και καλά μας κάνει, γιατί έτσι μας αξίζει, αφού το ανεχόμαστε. Ο κ. Κοντονής, λοιπόν, σα να μην είναι κάτοικος αυτής της χώρας, σα να μη γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ζητάει «να αποχωρήσουν από τα αξιώματα τους, όλοι εκείνοι για τους οποίους υπάρχουν, αμετάκλητα παραπεμπτικά βουλεύματα, με διαπιστευτική πράξη που έστειλε στα γραφεία της ΕΟΕ , ΕΑΑ, Super League, και στην ΕΠΟ».

Σύμφωνα με τα παραπάνω, παραπέμπονται στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Αθηνών 84, παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για να δικαστούν για αξιόποινες πράξεις, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο της Super League και του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιώργο Μποροβήλο, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση «Κoriopolis». Δηλαδή σε κουβέντα να βρισκόμαστε. Ότι, δήθεν, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας κλπ.

Έλεος! Χθες, όλα τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, είχαν σαν πρώτη είδηση το «Νέο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων στο Ιταλικό Ποδόσφαιρο». Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

Τα ίδια δεν είχαν γίνει πέρσι στη Γερμανία και τα κουκούλωσε η Μέρκελ;

Και πόσα άλλα…

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γενικότερα ο επαγγελματικός αθλητισμός μοιάζει με αστείρευτη πηγή διαφθοράς.

Αυτά όλα, και άλλα πολλά, είναι γνωστά στον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος γνωρίζει ότι δεν υπάρχει «τίμιος» επαγγελματικός αθλητισμός, όπως δεν υπάρχει και «τίμιος» Καπιταλισμός. Τελεία και παύλα.

Προσωπικά, λυπάμαι για αυτούς, που είχαν πιστέψει, ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει για το λαϊκότερο και ομορφότερο άθλημα, το ποδόσφαιρο, με κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ. «Άνθρακες ο θησαυρός», δυστυχώς. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Κοντονής, να ασχοληθεί με προβλήματα που η λύση τους θα πιάσει τόπο. Δηλαδή, τι θα γίνει με τα 20 εκατομμύρια ευρώ, δημόσιο χρήμα με το οποίο θέλει η Κυβέρνηση να προικίσει το Μελισσανίδη για το γήπεδο; Αυτό δεν είναι εγκληματική πράξη κ. Υφυπουργέ;

Χιλιάδες παιδάκια στη χώρα μας, δεν έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και την άθληση,γιατί οι γονείς τους, δεν μπορούν να πληρώσουν, αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα;

Ασχοληθείτε λοιπόν με το σχολικό αθλητισμό, με την αθλητική εκπαίδευση, για να δικαιολογήσετε τουλάχιστον τον τίτλο του αξιώματος σας.

(Επισκέψεις: 17 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend