Κοινωνία

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή: Πάρτε πίσω τώρα την εντολή για το κλείσιμο των χειρουργείων

«Είστε ύποπτοι δωροληψίας από τους ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες, κάντε μας μήνυση»

Δήλωση των εκπροσώπων στην ΕΓ ΟΕΝΓΕ του Ενωτικού Κίνηματος για την Ανατροπή,  Δέσποινας Τοσονίδου και Παναγιώτη Παπανικολάου για τον περιορισμό των χειρουργείων ως και 80%:

«ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ. Τα “θα ισχύσει και στις ιδιωτικές κλινικές” πείτε τα αλλού, όχι σε εμάς : το προηγούμενο του Κοντοζαμάνη 2/3/21 ΔΕΝ τηρήθηκε στις ιδιωτικές κλινικές και το υπουργείο Υγείας έκανε το κορόιδο. Κάθε φορά που με εντολή σας κλείνουν τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων, γίνεται όργιο κερδοσκοπίας και εκβιασμών σε βάρος των ασθενών από τις αγαπημένες σας ιδιοκτησίες των μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Είστε ύποπτοι δωροληψίας από τους ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες, κάντε μας μήνυση.

Ο εκδότης, ο δεσπότης κι ο υπουργός βρίσκουν την πίσω πόρτα προς το κλειστό χειρουργείο όπως την βρίσκουν και προς την ΜΕΘ με θυρωρούς καθεστωτικούς Καθηγητάς της κυβερνητικής αυλής. Το έχουμε δει πολλές φορές από πέρυσι. Ο αποκλεισμός από την ζωή με διατάγματα τύπου Γκάγκα και Κοντοζαμάνη αφορά τους κοινούς θνητούς, το 99% του πληθυσμού. Τέτοιες εντολές αυξάνουν κατακόρυφα τους γενικούς δείκτες βαριάς νοσηρότητας και θανάτων.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ»

 

(Επισκέψεις: 474 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend