Κοινωνία

Ένα ακόμα χτύπημα στην «ανομία»…

Σε ένα ακόμα χτύπημα στην «ανομία» προχώρησε η κυβέρνηση του «νόμου και της τάξης» και η αστυνομία. 

Το πρωί δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες προχώρησαν σε επιχειρήσεις σε δύο κτίρια στην οδό Αχαρνών που τελούσαν υπό κατάληψη και «έπιασαν» 269 πρόσφυγες και μετανάστες, οι 98 απ’ αυτούς ανήλικοι. 

Το πρώτο κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή-Αχαρνών και Μάγερ και το δεύτερο στην οδό Αχαρνών 22. Στο πρώτο κτίριο ήταν 179 άνθρωποι ( 67 άνδρες, 50 γυναίκες και 62 ανήλικοι).  Στο δεύτερο κτίριο ήταν 90 άνθρωποι (21 άνδρες, 33 γυναίκες και 36 ανήλικοι).

Όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για έλεγχο των εγγράφων τους και θα μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας. Από εκεί και πέρα – και μέχρι να φτάσουν – εκεί, άγνωστο τι θα συμβεί… 

Η «ανομία» χτυπήθηκε στα πρόσωπα 269 ανθρώπων εκ των οποίων οι  98 είναι ανήλικοι… 

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγινε και έλεγχος για ναρκωτικά, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Μετά τη μεταφορά των μεταναστών και των προσφύγων συνεργεία του Δήμου Αθηναίων «ασφάλισαν» τα κτίρια.  Στο πρώτο κτίριο (Αχαρνών 22) ένας συνελήφθη και κατοχή μαχαιριών και στο δεύτερο (Σουρμελή-Αχαρνών) κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι λειτουργικά ή replica, καθώς και φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

 

(Επισκέψεις: 1.062 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend