Κοινωνία

Εμετικά συνθήματα από φασιστοειδή σε χώρο σχολής στην Πάτρα

Τα χυδαία ρατσιστικά, ναζιστικά συνθήματα που έγραψαν φασιστοειδή στο χώρο της σχολής καταγγέλλει ο Φοιτητικός Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση – καταγγελία του αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την επιδρομή φασιστοειδών στο χώρο των Πολιτικών Μηχανικών, που με τη γνωστή τακτική τους, μέσα στη νύχτα, έγραψαν φασιστικά συνθήματα όπως “σαπούνια”, αλλά σχεδίασαν και το σύμβολο του ναζισμού, μια σβάστικα.

Τα φασιστοειδή είναι αυτά που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε αγωνιστές, όπως έγινε στον Γέρακα, που μαχαιρώνουν πρόσφυγες, που χτυπούν εργάτες, όπως έγινε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.

Αυτοί χτυπούν πρωτοπόρους εργάτες και όποιον μπαίνει εμπόδιο στη βρώμικη δράση τους, ενώ στα αφεντικά στέκονται σούζα.

Γνωρίζουμε πως ο εχθρός τους είναι το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται, δεν είναι τυχαία όμως αυτή η επίθεση σε μια περίοδο που οι φοιτητές έδωσαν μαχητική και μαζική απάντηση με την αντιιμπεριαλιστική πορεία τους για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τους απαντάμε: Οι φοιτητές δεν σκύβουν το κεφάλι, θα αγωνιζόμαστε για τα σύγχρονα μορφωτικά και εργασιακά μας δικαιώματα για μια ζωή που μας αξίζει.

Δεν χωράτε πουθενά! Ούτε σε σχολές, σχολεία, γειτονιές.

Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ σε κάθε γειτονιά».

(Επισκέψεις: 1.739 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend