Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ στο μνημείο του Γ. Λαμπράκη στον Μαραθώνα, στο πλαίσιο του 42ου Μαραθώνιου Αθήνας

Για το δολοφονημένο αγωνιστή της ειρήνης, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός»

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/11 στο πλαίσιο του 42ου Μαραθώνιου Αθήνας (8 και 9/11).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο μνημείο του Γ. Λαμπράκη στον τύμβο του Μαραθώνα μίλησαν η Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Σταύρος Τάσσος, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

Για το δολοφονημένο αγωνιστή της ειρήνης, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», η Νατάσα Μποφίλιου τραγούδησε το τραγούδι «Ο Λεβέντης», ενώ οι αθλητές και οι λαμπαδηδρόμοι απέτισαν φόρο τιμής στον Γ. Λαμπράκη

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Λούλα Καρατζά, μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Νωρίτερα στον Τύμβο του Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε συναυλία – αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, όπου τραγούδησαν η Μαρία Φαραντούρη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Post
Filter