Κοινωνία

Εγκληματική ανοησία στην ταράτσα;

Πρέπει να κοιτάξεις δύο – τρεις φορές τη φωτογραφία για να συνειδητοποιήσεις την εικόνα. Εάν δεν υπήρχε τόσο μεγάλος κίνδυνος από τον κορωνοϊό θα ήταν «απλά» μια αδιανόητη ανοησία, μια γραφικότητα σε μια ταράτσα.

Τώρα, δυστυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ανοησία είναι επικίνδυνη, εγκληματική. Σαν να μην έφταναν η κοινωνία από την πίσω πόρτα της εκκλησίας στο Κουκάκι και το πανηγύρι παρουσία τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα (διαβάστε εδώ) ήρθε και η ταράτσα στα Γιάννενα (;). 

Όπως περιγράφει σε δημοσίευμα του το epiruspost.gr «στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και αναδημοσιεύθηκε από εκατοντάδες χρήστες και ενημερωτικά site για την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σε ταράτσα των Ιωαννίνων Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται στα κοινωνικά δίκτυα αλλά απομένει να επιβεβαιωθεί αν όντως πρόκειται για πρόσφατο γεγονός που εκτυλίχθηκε στην πόλη! Οι υπηρεσίες της Αστυνομίας έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την φωτογραφία προκειμένου να δώσουν σχετικές απαντήσεις. Το συγκεκριμένο γεγονός πάντως δεν καταγγέλθηκε από κανέναν στις αρχές ενώ ούτε έχει υποπέσει στην αντίληψη της Μητρόπολης Ιωαννίνων».

(Επισκέψεις: 5.635 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend