Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από χθες το πρωί, έξω από τη Βουλή, ο Πάνος Ρούτσι, που έχασε τον γιο του στο έγκλημα των Τεμπών.
Απαιτεί την εκταφή του παιδιού του.
Στο Σύνταγμα βρέθηκε για να συμπαρασταθεί στον πατέρα αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και εργατικών συνδικάτων. Τα εργατικά συνδικάτα εξέφρασαν τη στήριξη τους στον αγώνα των γονιών των θυμάτων για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ξεκαθάρισαν ότι οι φοιτητές και φοιτήτριες της χώρας θα συνεχίσουν μέχρι τέλους, για να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες και να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα της σύγκρουσης δύο τρένων που κινούνταν στις ίδιες ράγες τον 21ο αιώνα. Αυτή την υπόσχεση έδωσαν και δίνουν από τη πρώτη στιγμή οι Φοιτητικοί Σύλλογοι κάτω από το σύνθημα «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».