Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Μάστορας

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Μάστορας. Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας στην..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Μάστορας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του:

«Ο Νίκος Μάστορας γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Μετά το πέρας των λυκειακών του σπουδών, ακολούθησε κύκλο σπουδών με αντικείμενο τη δημοσιογραφία και, το 1982, σε νεαρή ακόμη ηλικία, εντάχθηκε στους κόλπους της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Εκεί συνέδεσε το όνομά του αρχικά με το δικαστικό και στη συνέχεια με το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ (1997-2017), διαγράφοντας μια μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA CHANNEL”, τον ραδιοφωνικό σταθμό “TOP FM” και τα περιοδικά «Ταχυδρόμος», «Επίκαιρα» και «Τηλέραμα». Την περίοδο 2017-2019 αρθρογράφησε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως συντάκτης εκπαιδευτικού ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “alfavita.gr”.

Σεμνός, παραγωγικός και βαθύς γνώστης του αντικειμένου του, ο Νίκος Μάστορας χειρίστηκε τα θέματα που κάλυπτε με ακρίβεια και υπευθυνότητα. Παράλληλα, διακρινόταν πάντοτε για το ήθος και τη συναδελφική του αλληλεγγύη, διατηρώντας ενεργή σχέση με την Ένωσή μας έως το τέλος της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τα δύο νεαρά παιδιά του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» έχοντας υπηρετήσει το λειτούργημά μας με ήθος και απόλυτη δεοντολογική συνέπεια».

H εξόδιος ακολουθία για τον Νίκο Μάστορα θα ψαλεί την Τρίτη, 26 Μαΐου στις 18.00, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Ροδόπολης.

Η οικογένεια παρακαλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, αντί στεφάνων, να κατατεθεί δωρεά στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”.

Post
Filter