Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Δύο τραυματίες μετανάστες στο Νέο Ηράκλειο – Να διερευνηθούν όλες οι αιτίες του περιστατικού

Δύο μετανάστες, αιγυπτιακής καταγωγής, τραυματίστηκαν χτες στο Νέο Ηράκλειο ύστερα από επίθεση ομάδας ατόμων. Ο ένας μετανάστης νοσηλεύεται, σύμφωνα με..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Δύο μετανάστες, αιγυπτιακής καταγωγής, τραυματίστηκαν χτες στο Νέο Ηράκλειο ύστερα από επίθεση ομάδας ατόμων. Ο ένας μετανάστης νοσηλεύεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σοβαρή κατάσταση από επίθεση με μαχαίρι, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές κάνουν λόγο για επεισόδιο μεταξύ μεταναστών και ομάδας Ελλήνων, χωρίς να διευκρινίζεται το κίνητρο της επίθεσης και πώς έφτασε να μαχαιρωθεί ένας μετανάστης. Έχουν συλληφθεί τρεις Αιγύπτιοι (ανάμεσά τους οι δύο τραυματίες) καθώς και δύο Έλληνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ένας εκ των Ελλήνων συλληφθέντων έχει απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για υποθέσεις οπαδικής βίας.

Είναι προφανές ότι απαιτείται να διερευνηθούν σε βάθος όλες οι αιτίες και να δοθούν σαφείς απαντήσεις σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΠΗΓΗ: 902.gr

Σχετικά θέματα

Post
Filter