Δεκάδες τρακτέρ κατέφθασαν από δήμους και χωριά της Καρδίτσας στον Ε65, για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που οργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι από όλο το νομό.
Στο σημείο αυτό σε λίγο θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρος αποκλεισμός του Ε65.
Στην κινητοποίηση των αγροτών παρευρίσκεται αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

«Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα των κυβερνήσεων και της ΕΕ – Άμεσα μέτρα για την επιβίωση μας», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που εκφράζουν αγωνιστικά με την σημερινή τους κινητοποίηση οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι αγρότες απαιτούν να αποσυρθούν για να ανέβουν στον Ε65 όπως έχουν αποφασίσει.