Διεθνή

Δανία: Θεσμοθετήθηκε το νησί των ανεπιθύμητων μεταναστών!

Θυμάστε κάποτε ορισμένοι (π.χ ο Γιώργος Παπανδρέου) ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα «Δανία του Νότου»;

Λοιπόν, σας πληροφορούμε ότι στην κανονική Δανία το κοινοβούλιο αποφάσισε να μεταφερθούν και να κρατούνται μετανάστες – που κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις – σε ένα απομονωμένο μικρό νησί! Το μέτρο συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του 2019 που υπερψηφίστηκε. 

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταφέρει σε ένα απομονωμένο νησί έκτασης περίπου 28 στρεμμάτων έως 100 άτομα, οι οποίοι δεν μπορούν να απελαθούν καθώς κινδυνεύουν με βασανιστήρια ή εκτέλεση εάν επιστρέψουν στη χώρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι σημαίνει και κυρίως πως θα γίνεται εκμετάλλευση του «συνδυασμού» μιας εγκληματικής πράξης (όπως αυτή θα ορίζεται από δίκαιο της χώρας) με τους μετανάστες που αιτούνται άσυλο. Ακόμα και να μην υπήρχε, όμως, κάτι τέτοιο η απομόνωση σε ένα νησί, ουσιαστικά μιλάμε για εξορία, δεν νοείται ακόμα και για κατηγορούμενους με αμιγώς ποινικές κατηγορίες! Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για  για θεσμοθέτηση ενός νησιού για «ανεπιθύμητους μετανάστες»… 

Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε ότι το νησί, το Λίντχολμ, χρησιμοποιείται ως εργαστήριο και κρεματόριο από επιστήμονες που ερευνούν την γρίπη των χοίρων, τη λύσσα και άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Ένα από τα καράβια που φθάνουν στο νησί ονομάζεται «Virus» (Ιός)!

Mε πληροφορίες ΑΜΠΕ και Reuters

 
(Επισκέψεις: 1.809 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend