Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Ναζί με στρατιωτική εκπαίδευση (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής η παρουσίαση αποκαλυπτικού φωτογραφικού υλικού από τον σκληρό δίσκο του πυρηνάρχη Νίκαιας, Πατέλη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η στρατιωτική δομή και εκπαίδευση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Σε αντίθεση με τα λεγόμενα των υπερασπιστών συνηγόρων των χρυσαυγιτών περί όπλων για να παίζουν paintball, προκύπτει ξεκάθαρη εκπαίδευση με όπλα, σκοποβολή, στρατιωτικές κατασκηνώσεις και εκπαίδευση αντίστοιχη των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Η στρατιωτική εκπαίδευση των ταγμάτων εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης – «εσείς είστε τα τάγματα εφόδου» έλεγε ο αρχηγός Ν. Μιχαλολιάκος, «η Χρυσή Αυγή είναι ένας στρατός» ομολογούσε φωνάζοντας ο αρχηγός – είναι αναμφισβήτητη.

Μάλιστα, ως εκπαιδευτές εμφανίζονται μέλη του «πυρήνα» της Νίκαιας, κατηγορούμενοι στη δίκη. Παντού ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς, που όχι μόνο δεν ήταν περαστικός από την οργάνωση, όπως έλεγε ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, αλλά απαθανατίζεται να εκπαιδεύεται, να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια, να χαιρετά ναζιστικά, να φωτογραφίζεται με χρυσαυγίτες βουλευτές κ.ά. Σε σχετικά ψηφίσματα του πενταμελούς της Νίκαιας «υπογράφουν», εκτός από τον Πατέλη, οι Ρουπακιάς, Καζαντζόγλου και Τσακανίκας.

Πιο συγκεκριμένα, στα φωτογραφικά ντοκουμέντα εμφανίζονται μέλη της Χρυσής Αυγής να ακολουθούν εκπαίδευση παραστρατιωτικής ομάδας, με χρησιμοποίηση υλικών παραλλαγής για να μη γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό. Μετέχουν στη στρατιωτική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.  Εκπαιδεύονται ένοπλα, κινούνται σε αντίθετη φορά των νερών του ποταμού, οργανώνουν σκοπιές, χρησιμοποιούν καμουφλάζ. 

Στις φωτογραφίες επάνω: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Ρουπακιά – Ο Πατέλης κρατώντας κουμπούρια… – Ο Καζαντζόγλου κρατώντας το έμβλημα των SS. Στις φωτογραφίες κάτω: ΤΟ Νίκαιας: Οπλα, μαχαίρι, αλεξίσφαιρο γιλέκο  – Η ΤΟ Νίκαιας στη Νέδα – Στρατιωτική εκπαίδευση

Υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες σε νυχτερινή επιφυλακή, πεζοπορία, «έρπινγκ», κάλυψη από τον εχθρό με όπλα, σε νυχτερινή εκπαίδευση και διαβίωση. Φωτογραφίες με εκπαιδεύσεις σε πολεμικές τέχνες, με πυροβόλα, παρατάξεις και παρελάσεις στις πλατείες της Νίκαιας, ναζιστικές τελετουργίες (ορκωμοσία με αναμμένους πυρσούς, ύμνους και ναζιστικούς χαιρετισμούς), με σβάστικες, με σημαίες των ναζιστικών SS, κέλτικους σταυρούς, μοτοπορείες, με στρατιωτικές στολές, παντελόνια παραλλαγής, full face, αλεξίσφαιρα. Εκπαίδευση στα γραφεία τους με μαχαίρια και όπλα…

Πηγή: rizospastis.gr – ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό

(Επισκέψεις: 343 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend