Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Άρτα: Δύο παιδιά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τον ποταμό Άραχθο

Xωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν μέσα από τον ‘Αραχθο κοντά στο Νεοχώρι ‘Αρτας δύο ανήλικοι, οι οποίοι μαζί με φίλους..

Xωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν μέσα από τον ‘Αραχθο κοντά στο Νεοχώρι ‘Αρτας δύο ανήλικοι, οι οποίοι μαζί με φίλους τους πήγαν για μπάνιο στο ποτάμι.

Οι τέσσερις ανήλικοι βρίσκονταν στις όχθες του ποταμού Άραχθου έξω από το Νεοχώρι Άρτας. Αρχικά, ένας 12χρονος έπεσε στο ποτάμι να κολυμπήσει, όμως άρχισε να δυσκολεύεται να κρατηθεί στην επιφάνεια. Τότε έπεσε στο ποτάμι ένας 14χρονος φίλος του προκειμένου να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα και οι δύο να βρεθούν κάτω από το νερό.

Οι άλλοι δύο φίλοι τους έτρεξαν στον δρόμο να αναζητήσουν βοήθεια και σταμάτησαν ένα διερχόμενο λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου -με την βοήθεια ενός ακόμη άντρα- έβγαλαν από το ποτάμι τα δύο αγοράκια και κάλεσαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της ‘Αρτας.

Σχετικά θέματα

Απόψεις