Απόψεις

Υπάρχει «αριστερό» και «δεξιό» Μνημόνιο;

Υπάρχει διαφορά, μεταξύ των Μνημονίων , που υπέγραψαν οι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Βενιζέλος, από αυτό που υπέγραψε, ο Τσίπρας;

Αντιθέτως, το τρίτο Μνημόνιο που υπέγραψε η σημερινή κυβέρνηση, είναι τρεις φορές πιο εξευτελιστικό, από αυτά που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτό είχε και σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί σαν «άλλοθι» και από τα άλλα αστικά κόμματα. Έτσι, για να βάζουμε σιγά, σιγά, τα πράγματα, στη σωστή τους θέση.

Από που και ως που, ο ΣΥΡΙΖΑ μας ξεφύτρωσε αριστερός; Τι σχέση με την αριστερά έχουν τα «προαπαιτούμενα» που ψηφίζουν στη Βουλή και το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν; Για ποια αριστερά μιλάνε όταν με τους νόμους και τα μέτρα που εφαρμόζουν ρίχνουν στον Καιάδα τους συνταξιούχους και τους φτωχούς και εξωθούν στη μετανάστευση εκατοντάδες χιλιάδες νέους; Νοιάστηκε κανείς από αυτούς που ψηφίζουν (ή δεν ψηφίζουν αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση), αν έχουμε να φάμε, να ντυθούμε, να πλυθούμε, να πληρώσουμε ενοίκιο και κοινόχρηστα, να χαρτζιλικώσουμε τα άνεργα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας; Εκεί όμως που τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα, είναι όταν μας βάζουν να τσακωνόμαστε, εμάς τους φτωχούς αν θα έπρεπε η όχι να έχουμε ευρώ η δραχμή.

Βρε παιδιά, βρε πατριώτες, εμάς, το ΛΑΟ, τους απλούς ανθρώπους, τι μας νοιάζει τι νόμισμα θα υπάρχει αν τα πράγματα παραμείνουν τα ίδια; Και με το ένα νόμισμα και με το άλλο πάλι φτωχοί θα είμαστε, άρα το ζήτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι αν υπάρχει ελπίδα, οριστικά και αμετάκλητα, να αλλάξουμε τη ΖΩΗ ΜΑΣ.

Προσοχή, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποκλείσουμε εντελώς, κάθε ιδέα συνεργασίας, με αυτούς που δεκάδες χρόνια μας ρουφάνε το ΑΙΜΑ.

Άρα, εδώ μπαίνει ένα ζήτημα. Εμείς ο Λαός οι απλοί άνθρωποι, είμαστε αποφασισμένοι να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση, που μας έχει μετατρέψει σε αιχμαλώτους, στην ίδια μας τη χώρα;

Αυτό πρέπει ο κάθε ένας να το ξεκαθαρίσει μέσα του, και όχι ¨ΝΑΙ μεν ΑΛΛΑ¨. Βέβαια, έχουμε μπροστά μας ένα κόμμα, που το λένε ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να μας πείσει, ότι είναι ¨αριστερό¨. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ και δεν είναι το μόνο. Ψέματα με την ουρά, να θυμηθούμε μόνο ένα, την υπόσχεση που έδωσε, ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια σε ένα βράδυ…..Λοιπόν ΦΙΛΟΙ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ οργάνωση και ανατροπή, για να σώσουμε, ότι, σώνεται……….

(Visited 5 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend