Κοινωνία

Αγώνας ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα, σε όλη τη χώρα, ενάντια στο ασφαλιστικό που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση. Απεργιακές συγκεντρώσεις και αύριο, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας.

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα, ξεκίνησε από την Ομόνοια και ακολούθησε πορεία μέχρι το Σύνταγμα. Το κεντρικό πανό έγραφε:  «Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο».

1

Αύριο, Σάββατο, η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα, είναι στις 6 απόγευμα (Ομόνοια), με τη συμμετοχή κι εργαζομένων από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Πελοπόννησο. Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη είναι στις 7 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου, με τη συμμετοχή εργαζομένων από τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης. Στα Γιάννενα θα γίνει πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

Την Κυριακή θα γίνουν συγκεντρώσεις, για την εργατική Πρωτομαγιά. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην Αθήνα, την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα. Θα μετατραπεί σε μια κινητοποίηση καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, που θα ψηφίζεται το βράδυ της ίδιας μέρας, στη Βουλή.

2

(Επισκέψεις: 9 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend