Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση της αποφυλάκισης εξετάζει ο Αρειος Πάγος

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά με το οποίο αποφυλακίζεται ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επανεξετάζεται από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σοφοκλή Λογοθέτη. ..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά με το οποίο αποφυλακίζεται ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επανεξετάζεται από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σοφοκλή Λογοθέτη. 

Με παραγγελία του εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, ο αντεισαγγελέας ζήτησε το βούλευμα προκειμένου να το μελετήσει και να κρίνει αν θα ασκηθεί αναίρεση κατά της απόφασης αυτής. 

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει ο Γιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί απορριπτικές εισηγήσεις και κρίσεις σε προηγούμενα στάδια της διαδικασίας.

Σχετικά θέματα

Post
Filter