Πολιτική

Υπουργική αλητεία!

Σε μια πρωτοφανή εκδήλωση πολιτικής αλητείας, ο υφυπουργός Παιδείας Στύλιος, απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη είπε «Θέλετε Κασιδιάρη…»!

Και μόνο αυτές οι δυο λέξεις θα ήταν αρκετές για να προκαλέσουν την άμεση παρέμβαση του προεδρείου της Βουλής για να επαναφέρει στην τάξη τον υβριστή, που εζήλωσε την «δόξα» του φασίστα Κασιδιάρη. Αντίθετα, ο προεδρεύων, Γ. Δριβελέγγας, κάλεσε τη Λιάνα Κανέλλη να… σεβαστεί τον υφυπουργό!

Ακούστε πως εξελίχθηκε η συζήτηση

Μετά από τη διαμαρτυρία της Λ. Κανέλλη στον πρόεδρο της Βουλής, ο Βαγ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, ότι αν ήταν ανοικτή η Ολομέλεια θα ζητούσε ο ίδιος συγνώμη για τα όσα είπε ο υβριστής υφυπουργός. «Βέβαια ακόμη και έτσι οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από την κυρία Κανέλλη. Θα το κάνω στην διάσκεψη των Προέδρων» είπε ο κ. Μειμαράκης.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Στύλιος συνέχισε την πρόκληση, αφού χαρακτήρισε «λεκτικές υπερβολές» τις απειλές του κατά της Λ. Κανέλλη. «Οι εντάσεις μπορούν να δημιουργήσουν λεκτικές υπερβολές. Δεν ήθελα να θίξω την κυρία Κανέλλη. Ζητώ συγνώμη. Καταδικάζω τις συμπεριφορές και τις πρακτικές του κυρίου Κασιδιάρη», δήλωσε στο περιστύλιο.

Ωστόσο οι απόπειρα του υφυπουργού να ανασκευάσει δεν έπεισε τον πρωθυπουργό, που αντέδρασε ζητώντας την παραίτησή του Στύλιου.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend