Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο!

ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ Κοινωνία • 23 Απριλίου 2015

Χθες, Τετάρτη 22 Απριλίου, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ελλάκτωρ», κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή. Μετά την καταβολή ποσού 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι συνολικά οφειλόμενου ποσού 4 εκατομμυρίων, αφέθηκε ελεύθερος. Το ένταλμα εις βάρος του Λ. Μπόμπολα εκδόθηκε την Τρίτη κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, καθώς ο επιχειρηματίας έπρεπε να καταθέσει στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, το οποίο είχε αρνηθεί να πληρώσει.

Ακούστε τώρα πως παρουσιάστηκε η είδηση για το θέμα αυτό από το βραδινό δελτίο του ΜEGA, από την Όλγα Τρέμη:

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων του MEGA, στο οποίο μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Μπόμπολας. Το ότι κάνουμε αναφορά στον τρόπο που παρουσίασαν την είδηση είναι μόνο γιατί πιστεύουμε ότι στην ξεφτίλα τους δεν υπάρχει πάτος.

Όσον αφορά το λαϊκό αίσθημα επί του θέματος, νομίζουμε ότι δεν θα μπορούσε να το περιγράψει κανείς καλύτερα από τον μεγάλο κωμικό Νίκο Σταυρίδη στο απόσπασμα που ακολουθεί από την ταινία «Ζητείται τίμιος»:

 

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email