Πολιτική

«Ξαφ(α)νιάστηκαν» με την πρόταση για περικοπή συντάξεων!

«Καμιά σχέση δεν έχουν οι δηλώσεις της κ. Ξαφά με τη Νέα Δημοκρατία» έσπευσε να υποστήριξε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο Γ. Βρούτσης αισθάνθηκε την ανάγκη να σχολιάσει τις δηλώσεις της οικονομολόγου, πρώην στελέχους του ΔΝΤ, Μιράντας Ξαφά, στην ΕΡΤ ότι είναι υπέρ της περικοπής των συντάξεων: «Η Νέα Δημοκρατία έχει τοποθετηθεί όχι μόνο στη Βουλή αλλά και με δηλώσεις της, με κείμενα και με πράξεις, με την κατάθεση της τροπολογίας, να μην περικοπούν οι συντάξεις […] Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέει η κ. Ξαφά. Εμείς λέμε ότι οι συντάξεις δεν πρέπει να περικοπούν. Περικόπησαν άδικα και αχρείαστα».

Ο  ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «το στέλεχος της Δράσης, που εντάχθηκε ως συνιστώσα στη ΝΔ μετά την ανάδειξη του Κ.Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και αντικοινωνικές τοποθετήσεις, βγαλμένες απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ».

Συγκινητικά τα λόγια του κ. Βρούτση και του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τόσες περικοπές συντάξεων (πάνω από 12!) από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συγκινητικά τα λόγια αυτών που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα να είναι η χώρα με τις χαμηλότερες συντάξεις στην ΕΕ! Συγκινητικά τα λόγια αυτών που υπέγραψαν και εφάρμοσαν τρία μνημόνια που επέφεραν περικοπές ύψους περίπου 50 δισ. την τελευταία οκταετία από τους συνταξιούχους!

Oι ΔΝΤικές και «ανατριχιαστικές» δηλώσεις της κυρίας Μιράντας Ξαφά (το ΔΝΤ είναι εκείνο που συνεργάστηκαν μια χαρά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ):

 

(Επισκέψεις: 1.410 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend