Κοινωνία

Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του

Στον εισαγγελέα Τρικάλων θα οδηγηθεί αύριο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη καθώς φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του ίδιου του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 4χρονης, η οποία είναι σε διάσταση με τον αστυνομικό παρέλαβε το παιδί από τον πατέρα του καθώς είχε μείνει μαζί του το Σαββατοκύριακο. Η μητέρα διαπίστωσε ότι κάτι είχε αλλάξει στην συμπεριφορά του παιδιού με αποτέλεσμα να μιλήσει μαζί του και στη συνέχεια να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί “είδαν” ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης. Αμέσως το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και να ληφθούν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα όσο και από το 4χρονο παιδί με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τον αστυνομικό ότι φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ενώ το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του. Εχει παραγγελθεί από τον εισαγγελέα ιατροδικαστική εξέταση, ενώ έχουν κατασχεθεί τα ρούχα που φορούσε ο αστυνομικός και το παιδί τις επίμαχες ημέρες ώστε να γίνει εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για γενετικό υλικό.

Η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει ως εξής:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού, Γιώργος Παναγιώτου, λέει ότι ο πελάτης του “απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές”.

Ο δικηγόρος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς “εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση”.

Πηγή: real.gr

(Επισκέψεις: 429 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend