Πολιτική

Τον («τσεκουράτο») χαβά του ο Βορίδης

«Δίδαξε» τα περί «αναγαγκαστικότητας του ξύλου» ο υπουργός της κυβερνήσεως

   Ο υπουργός Αγροτικής Αναπτύξεως και Τροφίμων, κύριος Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης

(να τα ξαναγράψουμε…)

– ο οποίος στα νεανικά του χρόνια έκανε «βόλτες» με τσεκούρι και διαδέχθηκε τον Μιχαλολιάκο, τον αρχιναζί της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ (το χουντικό κόμμα που ίδρυσε από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος)
– ο πρώην «εκπρόσωπος» στην Ελλάδα του Ζαν Μαρί Λεπέν (του μπαμπά της Λεπέν και ιδρυτή του κόμματος που η ίδια τώρα είναι επικεφαλής, γνωστός ρατσιστής και θαυμαστής των ναζί)
– ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, αυτός για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε την πολιτική αγκαλιά και τον υποδέχτηκε στη Νέα Δημοκρατία. 

   υποστήριξε ότι πρέπει να… «εξοικειωθούμε» με το δεδομένο ότι το «ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας»

   Κλήθηκε να σχολιάσει όσα είδαν φως της δημοσιότητας για την αυθαιρεσία και τη βια των δυνάμεων καταστολής και τις απαντήσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σήμερα στον ΣΚΑΪ. Με ύφος… δασκάλου της «αναγκαστικότητας του ξύλου» επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει – στην ίδια εκπομπή – ένα μήνα (και λιγότερο) πριν. 

  Ας θυμηθούμε τι είχε πει τότε.

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν παντού στον κόσμο, αν είναι δυνατόν, να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας.Το λέω γλυκά»«Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», ρωτήθηκε ο υπουργός Βορίδης για να απαντήσει με ένα μεγαλοπρεπές «ναι», υποστηρίζοντας ότι η αστυνομία θα συνεχίσει την «άσκηση νόμιμης βίας» στα πανεπιστήμια.

Ας δούμε τι είπε και σήμερα (ολόκληρο το «τσεκουράτο σκεπτικό εδώ – μετά το 12ο λεπτό).

(Επισκέψεις: 905 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend