Απόψεις

Θεέ μου, αν ποτέ δικαστώ, θέλω να με δικάσει ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

 

Θεέ μου, σε παρακαλώ αν είναι ποτέ να δικαστώ, θέλω να μού κάνεις μία χάρη: Να με δικάσει ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Θεούλη μου, ξέρεις πως είμαι καλό ανθρωπάκι. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Όμως άνθρωποι είμαστε. Αδύναμα όντα και μπορεί να πέσουμε στην αμαρτία.

«Ου κλέπτω», «Ου φονεύω», «Ουκ επιθυμώ τον αγρόν, ούτε παντός κτήνους, ούτε όσα τω πλησίον μου εστί». Όμως εάν κάποιος «Ψευδομαρτυρήσει εναντίον μου μαρτυρίαν ψευδή», τι κάνουμε, Μεγαλοδύναμε μου; Άσε που μπορεί να έχει και τίποτα αδιάσειστα στοιχεία εναντίον μου. Ευτυχώς, «παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά», σε κάθε περίπτωση…

Τότε θέλω τη βοήθεια Σου. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Όμως περισσότερη εμπιστοσύνη έχω σε κάποιους δικαστές. Δεν είμαι κορόιδο. Θέλω δικαστή με φιλευσπλαχνία μεγαλύτερη από τη δική Σου. Οικτίρμονα για τα αμαρτωλά τέκνα Σου…

1.

Από ’κεί και πέρα θεωρώ αυτονόητη υποχρέωση Σου τη μιντιακή υποστήριξη του τέκνου Σου (ούτως ειπείν, της αφεντιάς μου). Μια ευμενή αντιμετώπιση από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Πάνσοφε, οργάνωσε για μένα, την παραμονή της απολογίας μου, κι ένα τηλεοπτικό πάνελ με Γιάννη Ντσούνο, Χρήστο Κούτρα και τ’ άλλα τα παιδιά του ΣΚΑΪ. Να με αθωώσουν πριν δικαστώ.

Δεν Σε βάζω σε κόπο να μου κανονίσεις κι έναν Πρετεντέρη στο Mega. Αυτόν έτσι κι αλλιώς δεν τον βλέπει πια κανείς, τώρα που τον βγάζουν λίγο πριν από τον «Καιρό».

2.

Πανάγαθε, αν δεν κάνω κατάχρηση της μεγαθυμίας Σου, θέλω ακόμη μια χάρη. Όταν βγω από τον ανακριτή στείλε μου κι εκείνον το δημοσιογράφο του Alpha να μου κάνει τις σκληρότατες ερωτήσεις του:

– Κύριε Σκώπτη, είστε αθώος;

– Αθώος είμαι. Μάρτυς μου ο Θεός. (Ξέρω, «Ού λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω», αλλά η ανάγκη γαρ…).

– Είστε πολύ αθώος, κύριε Σκώπτη;

– Αθωότερος πεθαίνεις. Πιο λευκός από περιστερά.

Εννοείται πως θα δώσεις φώτιση στον λειτουργό της Θέμιδος να μη δει τη βιντεοκασέτα που θα έχει καταθέσει εκείνο το φίδι, ο Βλάσης, που μου έκανε τον φίλο και με μαγνητοσκοπούσε κρυφά, για μια «δουλίτσα» που του είχα προτείνει.

Μετά απ’ αυτά πιστεύω πως ο κ. Παναγιωτόπουλος θα θέσει την υπόθεση μου στο αρχείο. Να μη φτάσουμε στο ακροατήριο κι έχουμε μπλεξίματα.

Ο αμαρτωλός δούλος Σου

Ονούφριος Σκώπτης

3.

(Επισκέψεις: 50 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend