Κοινωνία

Τα βίντεο της αθλιότητας: Ο ΣΚΑΪ και το MEGA για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Δείτε το με δική σας ευθύνη.

Στις 7 Δεκεμβρίου, του 2008, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη, δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Αλέξης Παπαχελάς: «Δεν ήταν μία παρέα παιδιών τα οποία πήγαν να παίξουν ένα extreme sport σε κάποιο λούνα παρκ. Επετέθησαν σε εκπροσώπους του ελληνικού κράτους, που είναι οι αστυνομικοί. Στον υπόλοιπο κόσμο αυτό θεωρείται ένα βαρύτατο έγκλημα, εμείς το ανεχόμαστε να γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ στα Εξάρχεια ή άλλες περιοχές»

Άρης Πορτοσάλτε: «Εάν οι δύο φρουροί δεν επέστρεφαν και απλώς αποδέχονταν τον λεκτικο προπηλακισμό τους, θα λέγαμε έλα μηρέ ένα ακόμα συμβάν, τα παιδιά εκτονώθηκαν βράδυ Σαββάτου θα πάνε να πιούνε καμία μπυρίτσα και τελείωσε».

Σία Κοσιώνη: «Δύο είναι οι επιλογές. Ή οργανωμένα πας και λες ότι συλλαμβάνω αυτούς τους θύλακες εγκληματικότητας, τους παίρνω τους πάω μέσα, τους ανακρίνω και τους επιβάλλω τις ποινές ή τους αφήνω και λέω ακόμα ένα ωραίο Σαββατόβραδο τέλειωσε».

Την ίδια ημέρα, το MEGA παραποιούσε το βίντεο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Καθώς είχε προσθέσει τεχνητά ήχους από συμπλοκές, αφήνοντας να εννοηθεί πως της δολοφονίας είχαν προηγηθεί σοβαρά επεισόδια και η ζωή των αστυνομικών βρισκόταν σε κίνδυνο.  

(Επισκέψεις: 1.450 φορές, όπου 6 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend