Κοινωνία

Συντον. Επιτρ. Μαθητών Ιωαννίνων: Επίθεση χρυσαυγιτών στο σχολείο της Κιάφας

Την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στο σχολείο της Κιάφας που τελεί υπό κατάληψη για ζητήματα του σχολείου τους, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Λύκειο, αλλά και ενάντια στην εθνικιστική κινητοποίηση, καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Ιωαννίνων.

Στην καταγγελία της η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει:

«Μέσα στη νύχτα, όπως το συνηθίζουν, με καλυμμένα πρόσωπα, με κράνη, πέτρες, γυαλιά και καρέκλες επιτέθηκαν στους πάνω από 100 μαθητές του σχολείου που περιφρουρούσαν την κατάληψή τους.

Ούτε Βήμα Πίσω! Όπως οι μαθητές της Κιάφας έδιωξαν του χρυσαυγίτες, έτσι και εμείς σε κάθε σχολείο δεν τους αφήνουμε ούτε να ανασάνουν.

Καλούμε όλους του μαθητές της πόλης, τα 5μελή και τα 15μελή των σχολείων να στηρίξουν την κατάληψη της Κιάφας. Όλο τον λαό της πόλης, τους φορείς, τους καθηγητές, τους γονείς να βάλουν μπλόκο στους φασιστές, όπου και αν βρίσκονται. Κανένας στις πορείες των χρυσαυγιτών.

Οι μαθητές είπαν, λένε και θα λένε όχι στους φασίστες, όχι στους απόγονους των ναζί, όχι στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, των μεταναστών και των προσφύγων».

Πηγή:902.gr 

(Επισκέψεις: 1.143 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend