Αθλητισμός

Η συνέχεια και τα σενάρια για την Εθνική

Η Εθνική παρέμεινε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Καλείται τώρα  να τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, της ομάδας του διάσημου  Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Βεβαίως, θα πρέπει να μετρήσουμε και τις απώλειες. Ο Κατσουράνης δεν παίζει σίγουρα, ο Μήτρογλου έφυγε με πρόβλημα, ο Μανωλάς έπιανε τον «δικέφαλό» του προς το τέλος και οι υπόλοιποι «έσκασαν» από το τρέξιμο, σε τέτοιο σημείο ώστε να μην καταλαβαίνει ο θεατής ποια ομάδα έπαιζε με 10 και ποια με 11… Λύσεις όμως υπάρχουν και είναι βέβαιο ότι ο Σάντος θα τις βρει.
Έτσι περνάμε
Για να περάσει η Εθνική στη φάση των «16» το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού είναι μονόδρομος:
 
Νίκη, με την οποία θα βάλουμε από κάτω τους Αφρικανούς (οι οποίοι θα βολεύονται και με ισοπαλία, σε περίπτωση που η Ιαπωνία δε νικήσει την Κολομβία ή το κάνει με ένα μόνο γκολ διαφορά).
 
Το τρίποντο από μόνο του, ωστόσο, δεν θα είναι αρκετό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Διότι παράλληλα θα χρειάζεται οι Γιαπωνέζοι να μην επικρατήσουν της Κολομβίας. Κάτι, όμως, που μόνο απίθανο δε μοιάζει, καθώς οι Λατινοαμερικανοί έχουν μεν προκριθεί, ωστόσο δεν θα ‘ναι αδιάφοροι εξαιτίας του κινήτρου να τερματίσουν πρώτοι.
 
Όσο για το ενδεχόμενο η Ιαπωνία να επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική, τότε η Εθνική θα πρέπει να κάνει… παπάδες απέναντι στην Ακτή, καθώς θα χρειάζεται νίκη με 3 γκολ περισσότερα απ’ αυτή των Ασιατών για να προκριθεί.
 

Η βαθμολογία του ομίλου: 

Κολομβία 6 (5-1) 
Ακτή Ελεφαντοστού 3 (3-3) 
Ιαπωνία 1 (1-2) 
Ελλάδα 1 (0-3) 


Η επόμενη αγωνιστική: 
23/6 23.00 Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού 
23/6 23.00 Ιαπωνία-Κολομβία 

(Επισκέψεις: 11 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend