Πολιτική

«Συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ» η διευθύντρια των My Market…

     Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς πλήθος δημοσιεύσεων μεταφέρουν την πληροφορία πως η (πρώην) διευθύντρια των My Market – αυτή που έλεγε στους εργαζομένους να είναι… χαμογελαστοί επειδή πληρώνονται με 300€ – ήταν συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ…

    Η αναφορά για την συνδικαλιστική ιδιότητα της κυρίας που έστειλε το «ραβασάκι» στους εργαζόμενους, έγινε από τον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ, κ.Αλέκο Αρβανιτίδη ο οποίος και κατήγγειλε στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ τη σχέση της εν λόγω με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ).

    Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του «Ημεροδρόμου» η πρώην πλέον διευθύντρια (αφού όταν ξέσπασε ο σάλος με το «ραβασάκι» προς τους εργαζόμενους η εταιρεία προχώρησε στην απόλυσή της) φέρεται να είχε συμμετάσχει στις εκλογές στο σωματείο του σούπερ μάρκετ και να έχει καταγραφεί ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.       

    Το θέμα της σχέσης της διευθύντριας με την συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγράφεται πρώτη φορά, καθώς είχε αναδειχτεί από απανωτά δημοσιεύματα στον «Ριζοσπάστη» ο οποίος σημείωνε (10/3/2019) πως

«η εν λόγω διευθύντρια του… «χαμόγελου», μαζί με εκατοντάδες άλλα διευθυντικά στελέχη των σούπερ μάρκετ όλων των αλυσίδων έχουν ψηφίσει σε «σωματείο» – μηχανισμό της εργοδοσίας, από το οποίο εκλέγονται δεκάδες αντιπρόσωποι για τα συνέδρια της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) και της ΓΣΕΕ, αποκτώντας έτσι καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των συσχετισμών. Από αυτά τα σωματεία αναδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ!».  

Επίσης σε άλλο δημοσίευμά του ο «Ριζοσπάστης» (στις 5/3/2019) αναφέρει πως:  

«το όνομα της διευθύντριας που υπογράφει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση φιγουράρει στον κατάλογο των ψηφισάντων στο λεγόμενο «κλαδικό» σωματείο των σούπερ μάρκετ! Πρόκειται για το «σωματείο» – μηχανισμό της εργοδοσίας, στο οποίο οι άνθρωποί της εκλέγουν και εκλέγονται, σέρνουν μπροστά στην κάλπη τους εργαζόμενους και παίρνουν την ψήφο τους με το …διευθυντικό δικαίωμα, διαμορφώνουν τους συσχετισμούς που έχουν ανάγκη για να συνεχίζεται και να εντείνεται η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα. Πρόκειται για το «σωματείο» που αποτελεί έναν από τους πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η εργοδοσία προκειμένου να εκλέγονται τα στελέχη της ως «εκπρόσωποι» και «αντιπρόσωποι» των εργαζομένων στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) και την ίδια τη ΓΣΕΕ, στηρίζοντας απροκάλυπτα την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – Ομάδα Βασιλόπουλου. Η πρόκληση μάλιστα δεν σταματά εδώ: Η προϊσταμένη του εν λόγω διευθυντικού στελέχους, η γενική διευθύντρια στη Διεύθυνση Λειτουργίας των καταστημάτων πανελλαδικά, δηλαδή σε μία ακόμα πιο καίρια θέση της επιχείρησης, έχει ψηφίσει στο αντίστοιχο επιχειρησιακό σωματείο των «My Market »! Εκεί συναντούμε, επίσης, πλήθος διευθυντικών στελεχών…».

 «…να χαμογελάτε»

    Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμίσουμε την περίφημη επιστολή της (πρωην) διευθύντριας και – σύμφωνα με τις καταγγελίες – συνδικαλίστριας με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ:

 «Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

– Επειδή έχετε δουλειά

– Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

– Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

– Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

– Επειδή πληρώνεστε για αυτό

– Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

– Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

 

 

(Επισκέψεις: 3.456 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend