Κοινωνία Πολιτισμός

Συναυλία αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στις 29 Ιούλη στη Λάρυμνα

Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος – Πέμπτη 29 Ιούλη 8:30 μ.μ. στο γήμεδο 5Χ5 στη Λάρυμνα

 

ΚΑΛΕΣΜΑ– ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναυλία αλληλεγγύης στον τίμιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στις 20:30 το απόγευμα στη Λάρυμνα (Γήπεδο 5Χ5), ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τις φωνές και την ορχήστρα των:

Γιώργο Mαργαρίτη
Κώστα Τριανταφυλλίδη
Δημήτρη Kανέλλο
Κωνσταντίνο Μαργαρίτη

Τραγουδούν για την εργατιά της ΛΑΡΚΟ.

 

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5) τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τις φωνές και την ορχήστρα των Γιώργου Mαργαρίτη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Kανέλλου, Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

Παράλληλα, τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 22 Ιούλη θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ προγραμματίζουν τοπικές ενημερωτικές συνελεύσεις:

  • Την Παρασκευή 23/7 στις 20.30 στην κεντρική πλατεία του Μαρτίνου.
  • Την Κυριακή 25/7 στις 20.30  στην κεντρική πλατεία της Μαλεσίνας.
  • Την Τρίτη 27/7 στις 20.30 στην κεντρική πλατεία του Ακραιφνίου.

«Η Συναυλία της Πέμπτης 29 Ιούλη είναι σταθμός», σημειώνουν στην Ανακοίνωσή τους τα Σωματεία και καλούν «τα σωματεία και τους εργαζόμενους της Χώρας μας να εκφράσουν την στήριξη στον αγώνα μας με όλα τα μέσα, αν είναι δυνατόν και με την φυσική τους παρουσία.

Μετά από 19 μήνες, όπου έχουμε στην πράξη διδαχτεί και διδάξει παράλληλα για τη δύναμη της ενότητας του εργατικού κινήματος, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτός ο αγώνας μπορεί, πρέπει και θα είναι νικηφόρος».

dioikitika_symvoylia_ton_somateion_larko_19_7_2021
(Επισκέψεις: 223 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend