Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στην Ευελπίδων για δίκη του προέδρου του ΠΜΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων πραγματοποιούν αυτή την ώρα σωματεία και φορείς εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον πρόεδρο του Πανελλήνιου..

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων πραγματοποιούν αυτή την ώρα σωματεία και φορείς εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (ΠΜΣ), Βασίλη Παρασκευόπουλο, ο οποίος δικάζεται με κατηγορίες που στρέφονται ενάντια στην αγωνιστική δράση.

Ο Β. Παρασκευόπουλος, που είναι και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, αντιμετωπίζει την κατηγορία της «παρεμπόδισης λειτουργίας κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων» με αφορμή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε πάνω από 4 χρόνια πριν, στις 21 Σεπτέμβρη 2020, όταν ο Σύλλογος, μαζί με άλλα σωματεία του κλάδου Θεάματος – Ακροάματος, διαδήλωνε έξω από το υπουργείο Εργασίας απαιτώντας μέτρα στήριξης των καλλιτεχνών την περίοδο της πανδημίας που είχαν μείνει ουσιαστικά χωρίς εισόδημα.

«Η δίωξη που ασκείται σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά και αφού έκλεισε ο κύκλος των περιοριστικών μέτρων και των κινητοποιήσεων, έχει στόχο την αγωνιστική δράση του σωματείου μας. Στο πρόσωπο του προέδρου δικάζεται συνολικά η αγωνιστική δράση του Συλλόγου μας», τονίζει ο ΠΜΣ.

Τη στήριξή της στον πρόεδρο του ΠΜΣ έχει εκφράσει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ, πολλά Σωματεία και φορείς και πολλοί καλλιτέχνες.

Σχετικά θέματα