Κοινωνία Πολιτική

Συγκεντρώσεις αρνητών του εμβολίου με “Χριστός Ανέστη”, “Μακεδονία ξακουστή”, σημαίες και χρυσαυγίτικους θύλακες…

Συγκεντρώσεις που θύμισαν αυτές των «μακεδονομάχων» με άτομα να κρατούν ελληνικές σημαίες, εικόνες και μεγάλους σταυρούς πραγματοποιήθηκαν χτες.

Χωρίς μάσκες και με συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Οι αρνητές των εμβολίων, στην Αθήνα πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Ομόνοια οι οποίες στο τέλος ενώθηκαν σε μία, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση (…). 

Συγκεντρώσεις που θύμισαν αυτές των «μακεδονομάχων» με άτομα να κρατούν ελληνικές σημαίες, εικόνες και μεγάλους σταυρούς και με την παρουσία της αστυνομίας να είναι πολύ διακριτική.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονται
antiemvoliastes_syntagma2

Εκτός από τα συνθήματα κατά των εμβολίων, οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν πολλές φορές τον «Εθνικό Ύμνο», είπαν αρκετές φορές το «Χριστός Ανέστη». Εκτός από τα συνθήματα κατά των εμβολίων, ακούστηκαν και χρυσαυγίτικα, όπως «Αυτή η γη δεν σας ανήκει αναρχικοί και μπολσεβίκοι», «Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» κ.α.

Οι αρνητές μεταξύ άλλων διέκοψαν και τη ζωντανή μετάδοση του ΣΚΑΪ.

Συγκεντρώσεις κατά του εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Θεσσαλονίκη με τους συγκεντρωμένους να θυμούνται το… “μακεδονία ξακουστή”, σε Ηράκλειο, Πάτρα κα.  
Πηγη: Kosmodromio
(Επισκέψεις: 2.888 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend