Πολιτική

Στο νοσοκομείο η Φ. Γεννηματά – Αποσύρει την υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ για λόγους υγείας

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη χθες το βράδυ η Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ειλεού. 

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει σε ανακοίνωση του το νοσοκομείο.

Η ίδια η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτηση της σημειώνει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης»

***

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη Φώφη Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή». 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Aλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει». 

Σε δήλωση του ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφέρει:  «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

O ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο Α. Λοβέρδος, υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γ.Βαρουφάκης έγραψε: «Απ΄όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!»

***

*

(Επισκέψεις: 622 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend