Πολιτική

Στη ΓΑΔΑ η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Μ. Απατζίδη- Ζήτησε εξηγήσεις για το χτύπημα που δέχθηκε από αστυνομικό

Τη ΓΑΔΑ επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την αστυνομική βία εναντίον της κατά τη διάρκεια της πορείας στα Προπύλαια για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, από σφαίρες αστυνομικών.

Εξηγήσεις για την αστυνομική βία εναντίον της, κατά τη διάρκεια της πορείας στα Προπύλαια για τον 18χρονο Νίκο Σαμπάνη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών, ζήτησε στη ΓΑΔΑ η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.

Με εμφανή τα σημαία στο πρόσωπό της η βουλευτής ζήτησε να μάθει περισσότερα για το χτύπημα που δέχθηκε και για το γεγονός ότι προηγουμένως είχε επιδείξει τη βουλευτική της ταυτότητα.

Πηγές από το ΜέΡΑ25 αναφέρουν η κ. Απατζίδη δεν έλαβε στην ουσία κάποια ικανοποιητική απάντηση, ενώ από το κόμμα εξετάζουν την επόμενη θεσμική κίνησή τους.

«Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου κάνανε; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση», είχε πει μετά το χτύπημα που δέχθηκε η βουλευτής του ΜέΡΑ25. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδειξε για άλλη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο», προσέθεσε.

Πηγή:ieidiseis.gr

(Επισκέψεις: 1.503 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend