Πολιτική

Στη φόρα τα «άπλυτα» της «φαμίλιας» των ναζί

Ο πρώην δικός τους, ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός μίλησε για

«τα “μαύρα λεφτά” στα ταμεία της Χρυσής Αυγής, την οικονομική εκμετάλλευση του θανάτου του Γ. Φουντούλη από τον Μιχαλολιάκο, το 1 εκατομμύριο ευρώ που πέρασαν παρανόμως στην οργάνωση από τους ευρωβουλευτές και τους συνεργάτες τους, την απόλυτη οικογενειοκρατία με τους διορισμούς στενών συγγενών της φαμίλιας Μιχαλολιάκου».

Με τον παραπάνω τρόπο περιγράφει το jailgoldendawn.com (Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος) τις δηλώσεις του Συναδινού, παρουσιάζοντας 5 βίντεο από συνέντευξη που έδωσε στο ΑΡΤ TV στις 23/4/2019. Αξιοσημείωτο είναι ότι εξήγησε τον διορισμό του Γ. Λαγού σε υποψήφιου ευρωβουλευτή ως  μεθόδευση απόδρασής του από την χώρα, υπερβαίνοντας τους ισχύοντες περιοριστικούς όρους.

«Κλειστό κλαμπ η Χρυσή Αυγή για να εκλέγονται οι ίδιοι»

 Ο Λαγός, η Ευρωβουλή και η απόδραση από τη χώρα

 «1 εκατ. ευρώ πήρε από μας ο Μιχαλολιάκος, εκμεταλλεύτηκαν τον Φουντούλη»

«Ορισμός της οικογενειοκρατίας η Χρυσή Αυγή»

«Θέλω τα λεφτά μαύρα, είπε ο Μιχαλολιάκος»

Επιστολή αποχώρησης του Επιτήδειου 

«Το όνομά μου δεν περιλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές διότι, όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Αρχηγό, μετά από δική μου πρωτοβουλία, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών, διότι έχω πλεονέκτημα απέναντί τους, λόγω της θέσεώς μου. Όσον αφορά την μία και μόνο θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν υπήρξε τέτοια συμφωνία. Εάν υπήρχε, θα την σεβόμουν. Επίσης, δεν υπήρξε προσωπική συνάντηση με αντικείμενο την υποψηφιότητά μου ή μη. Θεωρώ ότι αυτή την συνάντηση την δικαιούμουν. Επιπλέον, στο παρασκήνιο, συνέβησαν γεγονότα κατά τα οποία αντιμετωπίσθηκα με τρόπο ο οποίος με προσέβαλε, κάτι που δεν ανέμενα. Επειδή εξεπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο κόμμα, επειδή αντιμετωπίσθηκα με τρόπο απαξιωτικό, επειδή μου έχουν δημιουργηθεί διλήμματα, επειδή θεωρώ πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι σε ένα πολιτικό χώρο όπου δεν εκτιμώνται το έργο και η προσφορά μου αλλά, άλλα πράγματα, επιθυμώ να ανακοινώσω ότι αποχωρώ από τον Λαϊκό Σύνδεσμο “Χρυσή Αυγή”».

 

(Επισκέψεις: 4.575 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend