Πολιτική

Κάποιος, να τον μαζέψει…!

Η απόφαση για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (κοινώς Brexit), είναι, κατά την άποψη του Σταύρου Θεοδωράκη, ένα βαρύτατο σφάλμα του βρετανικού λαού. Αποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» (σε ανάρτηση του στο Facebook) κατονομάζει τους ενόχους του ανοσιουργήματος: «(Είναι) Κυρίως οι συνταξιούχοι, οι λιγότερο μορφωμένοι και οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών…»!

Και για να μην μένει καμιά σκιά στην επιστημονική ανάλυση του Σ.Θ., συνεχίζει: «(Αυτοί είναι) Οι πιο ευάλωτοι στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ».

Με άλλα λόγια, εγκαλεί συνταξιούχους, άνεργους, φτωχούς, γιατί ψήφισαν κατά της αιτίας των δεινών τους! Γιατί παρεσύρθησαν από τους πάσης φύσεως λαϊκιστές και δεν κοίταξαν το… συμφέρον τους.

Και, γιατί παρεσύρθησαν;

«Γιατί είναι οι λιγότερο μορφωμένοι…», απαντά ο Σταύρος Θεοδωράκης, αυτός ο γίγας της ανθρώπινης σκέψης!

Δηλαδή, τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους τόσο χαμηλής νοημοσύνης, όσο οι συνταξιούχοι, οι φτωχοί, οι άνεργοι;

Εντάξει, το καταλάβαμε κύριε Θεοδωράκη!

Μήπως πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης της ψήφου σ αυτούς, τους ανθρώπους, που άγονται και φέρονται από τον κάθε λαϊκιστή και βλάπτουν μονίμως το συμφέρον της χώρας και των ιδίων;

Φαίνεται λοιπόν ότι εκεί, στο «Ποτάμι», το συζητούν σοβαρά το θέμα για να ξεμπερδεύουμε μ΄ αυτούς, τους επικίνδυνους «φτωχούς»…

Σας θυμίζουμε τι δήλωσε, πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, η τότε βουλευτής του «Ποταμιού», Αντιγόνη Λυμπεράκη:

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook μετά το βρετανικό δημοψήφισμα:

stavros facebook

 

 

 

 

 

 

(Επισκέψεις: 125 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend