Πολιτική

ΣΟΚ: 99,9% η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποχωρεί από την πολιτική

Ενημερώνουμε ότι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκαλύπτει το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής πριν τη διαβάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι ότι παραιτείται από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε διευκρινιστική συνέντευξη της άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πολιτική. Για την ακρίβεια, όπως είπε, 99,9% θα συμβεί κάτι τέτοιο (για όσους αντέχουν μεγάλο πολιτικό πόνο υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο των δηλώσεων της εδώ κι εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε ως βουλευτής  της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και μετά πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ όπου την υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός.  Αποκορύφωμα της πολιτικής της πορείας οι στίχοι για τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναμένουμε τις αποφάσεις της. Ακόμα και αυτό το 0,01% που άφησε για να παραμείνει στην πολιτική κρατά την ελπίδα ζωντανή. Ίσως ξανασκεφτεί και το ενδεχόμενο να φτιάξει και το το δικό της «πρωτοποριακό κόμμα» που σχεδίαζε. 

(Επισκέψεις: 882 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend